ACTUALITATE 5 septembrie 2011

Handbaliștii de la CSM nu vor avea un sezon ușor

de Székely Emőke | 108 vizualizări

Spre deosebire de cea a fetelor, echipa masculină de handbal a CSM Sfântu Gheorghe este completă și, după spusele antrenorului Viorel Bărbos, pregătită pentru noul sezon al Diviziei A. Tânăra echipă se antrenează încă din luna iulie pentru a putea face față campionatului, iar până la ora actuală a disputat mai multe partide amicale pentru a intra în atmosfera meciurilor. Viorel Bărbos a declarat că echipa este tânără, majoritatea jucătorilor fiind juniorii de anul trecut, care au terminat campionatul pe locul V. „Am adus şi doi jucători noi de la Brașov, precum și unul de la CSȘ Sfântu Gheorghe. Nu ne va fi ușor, având în vedere și schimbările făcute de către Federația Română de Handbal. Dacă anul trecut au fost patru serii, anul acesta sunt numai două, iar noi vom juca împotriva echipelor din nordul țării. Cred că cele din sud erau mai accesibile, pentru că vom întâlni unele echipe foarte puternice, cum ar fi cele de la Bistrița sau Cluj Napoca”, a declarat Viorel Bărbos.

Întrebat dacă ar mai fi nevoie de jucători, antrenorul echipei a spus că ar mai fi nevoie de întărirea liniei de nouă metri, dar deocamdată nu va fi adus niciun alt jucător, pentru că nu sunt fonduri pentru acest lucru, așa cum nu sunt bani nici pentru aducerea unui secund pentru antrenorul principal.

Obiectivul echipei este clasarea în primele zece, dar antrenorul a ținut să precizeze că această formaţie are nevoie de timp pentru a se forma și pentru a face față cu brio echipelor cu tradiție, mature din Divizia A.

Iată și lotul cu care vor începe cei de la CSM campionatul din acest an: Alexandru Stoica, Eduard Niste, Alexandru Lohan, Mădălin Blaj, Cosmin Petrilă, Andrei Dobrean, Alexandru Constantin, Ionuț Amariei, Rareș Bârsan, Cosmin Croitoru, Răzvan Scalco, Alexandru Cristolovean, Alexandru Druțu, Eugen Ciulei, Adrian Spoială. Antrenor: Viorel Bărbos.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.