ACTUALITATE 20 octombrie 2011

Handbal. Victorie pentru echipele din Sfântu Gheorghe

de Székely Emőke | 53 vizualizări

Ieri s-a desfăşurat cea de a şasea etapă din cadrul Diviziei A la handbal feminin, iar ambele echipe din Sfântu Gheorghe au jucat pe teren propriu. Mai întâi, Bobowling Sfântu Gheorghe a primit vizita echipei Universitatea Reşiţa. Fetele antrenate de Farkas Csaba au jucat bine, şi împinse şi de un public destul de numeros s-au impus cu scorul de 27-18.

A fost apoi rândul handbalistelor de la CSM să intre pe teren, acestea jucând în compania echipei CSŞ Caracal. Partida s-a anunţat a fi una plictisitoare, având în vedere faptul că până în minutul 7 s-a înscris un singur gol. Nu a fost însă aşa, mai mult, confruntarea a fost extrem de echilibrată, partida căpătând pe alocuri tente dramatice. Conduceau ba gazdele, ba oaspeţii, dar niciuna dintre echipe nu a reuşit să se distanţeze. Scorul la pauză a fost egal, 17-17. În cea de a doua parte a jocului echipele au mers umăr la umăr, diferenţa dintre ele fiind dată de noroc şi de puterea de concentrare. Până la urmă CSM a reuşit victoria la limită, scor 34-33.

Etapa următoare va avea loc sâmbătă, când ambele echipe vor juca în deplasare, Bobowling la Slatina, iar CSM la Râmnicu Vâlcea.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.