ACTUALITATE 6 noiembrie 2011

Handbal feminin. CSM, la un pas de surpriza anului

de Székely Emőke | 51 vizualizări

Partidă dramatică sâmbătă dimineaţă în Sala Sporturilor Szabo Kati, unde echipa de handbal feminin CSM Sfântu Gheorghe a întâlnit CSU Constantin Brâncuşi Târgu Jiu, liderul diviziei A, neînvinsă până acum în meciurile seriei. Fetele antrenate de Mihaela Crăcană au făcut o primă repriză excelentă, reușind să-și depășească atât adversarele cât și arbitrajul potrivnic. Echipa din Târgu Jiu a înscris mai mult de jumătate din golurile primei reprize din lovituri de la 7 metri, acordate fără oprire de cei doi oficiali ai partidei. Deciziile acestora au fost de multe ori demoralizatoare și îndelung contestate de public.

În repriza a doua echipa din Târgu Jiu a arătat de ce este liderul diviziei, dând dovadă de determinare și  o mai bună organizare. Totuși CSM își poate reproșa că a pierdut pe mâna ei meciul. La scorul de 15 la 14, covăsnencele au ratat două contraatacuri consecutive, pentru ca apoi să cadă psihic. Adversarele au preluat conducerea, s-au detașat, și deși fetele noastre au avut un final bun, nu au reușit să salveze rezultatul. Rămâne scorul final de  22-24 (12-9), dar și senzația unei victorii mari scăpate printre degete. Etapa următoare CSM va juca în deplasare la CSM Bistriţa.

Cealaltă echipă din Sfântu Gheorghe, Bobowling, a jucat în deplasare la CS Timişoara, o altă favorită a competiției şi a pierdut clar partida cu scorul de 37-28. Sâmbăta viitoare fetele conduse de Farkas Csaba vor primi vizita echipei Universitatea Timişoara.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.