ACTUALITATE 28 februarie 2013

Gheorghe Zamfir și Radu Beligan la Zilele Sfântu Gheorghe

de Monica Vrânceanu | 260 vizualizări

Doi dintre cei mai renumiți artiști români, Gheorghe Zamfir și Radu Beligan, se vor afla la Sfântu Gheorghe cu ocazia Zilelor Orașului, în luna aprilie.

Gheorghe Zamfir

Organizatorii ediției din acest an a Zilelor Sfântu Gheorghe au anunțat că renumitul interpret Gheorghe Zamfir va oferi, pe 21 aprilie, un concert de muzică populară la Sfântu Gheorghe, alături de un taraf compus din aproximativ opt artiști. Spectacolul, intitulat Gheorghe Zamfir și Taraful, va avea loc cu începere de la ora 18 în Sala mare a Teatrului.

Cel de-al doilea spectacol, un one-man-show în interpretarea maestrului Radu Beligan, va avea loc pe 25 aprilie, tot de la ora 18, în Sala mare a Teatrului. Spectacolul se intitulează „Confesiuni despre artă și viață”,  și este alcătuit din impresionante destăinuri, unele pline de umor, ale prestigiosului actor.

Radu Beligan

Radu Beligan – profesor, regizor, director de teatru şi scriitor – a împlinit pe 14 decembrie 2012 vârsta de 94 de ani. În „Confesiuni despre artă și viață”, un spctacol care în ultima vreme s-a jucat pe cele mai importante scene ale țării, Radu Beligan dezvăluie publicului o lume în care „teatrul era rege”.

Biletele pentru cele două spectacole se pot achiziționa începând de astăzi, de la Biroul de Evenimente Culturale din Sfântu Gheorghe; prețul unui bilet este de 35 de lei la oricare dintre cele două producții.

Potrvit organizatorilor Zilelor oraşului, la Sfântu Gheorghe vor mai fi prezente și alte două teatre, ambele din Budapesta. Un alt program cultural ce va atrage spectatorii este un concert de orgă, ce va avea loc la Biserica Krisztus Kiraly, pe 23 aprilie; concertul va fi susținut de renumita interpret francofonă Barabas Anna Maria, invitată în ultimii 20 de ani pe marile scene ale operelor lumii.

Pentru 26 aprilie, cu începere de la ora 23, este anunțat Star Jam Sesion, unde vedeta muzicii disco a anilor ’90, Haddaway, va concerta alături de mai multe vedete din Ungaria. Concertul este programat să țină 120 de minute, dar organizatorii spun că dacă publicul va fi receptiv, s-ar putea ca distracția să se prelungească până spre dimineață.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.