ACTUALITATE 17 aprilie 2019

FOTO/VIDEO O nouă apariție surpriză a Balaurului

de Iulia Drăghici - Taraș | 1739 vizualizări

Balaurul, care de câteva săptămâni și-a făcut simțită prezența în municipiul Sfântu Gheorghe, a avut miercuri, 17 aprilie, o nouă apariție. De această dată, creatura a fost văzută în parcarea unui mare centru comercial din reședința de județ, de pe strada Lunca Oltului.

De îndată ce a apărut, zeci de curioși curajoși s-au apropiat de balaurul care înainta încet, dar sigur. Gigantica creatură s-a plimbat preț de câteva minute printre mașinile parcate sau în mișcare, a scos flăcări pe gură și a lăsat în urma sa un fum gros, mirositor. Totodată, acesta a aruncat în fața intrării principale din magazin zeci de pliante cu mesaje scrise tot în caractere runice, asemenea textului ăsat de 1 aprilie, pe pietonala din centrul orașului.

De această dată, pe pliante scria: „Pe 24 aprilie, ora 17 voi apare în centrul orașului, dacă nu mi se aduce o Fecioară până la ora 18, voi arde orașul”.

Prima apariție a balaurului a fost pe 5 aprilie, la Grădinița Pinocchio, în apropiere de Școala Nicolae Colan. Ulterior, pe 11 aprilie, acesta a fost văzut, fotografiat și filmat lângă Autoliv. Semne că acesta există au fost însă și înainte, dar și după aceste întâmplări.

Autoritățile au lansat săptămâna aceasta un anunț, prin care se transmite că oricine are informații care pot duce la prinderea balaurului, va primi recompensă.

Până acum, balaurul a venit și apoi a dispărut fără incidente. De această dată însă în urma sa au rămas pliantele, miros de fum și multe, dar multe semne de întrebare.

Iată imagini video de la a treia apariție a balaurului: 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.