ACTUALITATE 15 aprilie 2019

Recompensă oferită pentru prinderea balaurului!

de Daniela Luca | 848 vizualizări

Organizatorii Zilelor Sfântu Gheorghe solicită ajutor din partea populației, deoarece este intolerabil ca un balaur să umble liber prin oraș.

O probă de fecale găsită sâmbătă a fost examinată de experți și, în opinia lor clară, este o materie de origine dragonică. Cercetătorii spun că materialul este unul toxic, dăunător copiilor și adulților. Grămada a fost transportată de la faţa locului de societatea de salubritate în după-amiaza zilei de sâmbătă.

Din nefericire, acțiunile balaurului au fost atât de imprevizibile încât organizatorii Zilelor Sfântu Gheorghe se tem că acestea amenință programele în aer liber de la Zilele orașului, astfel că se oferă o recompensă pentru orice informații despre balaur.

Recompensa depinde de conținutul și autenticitatea datelor furnizate. Oricine capturează balaurul viu sau mort, sau poate furniza informații şi dovezi (video) despre o posibilă apariție viitoare a acestuia, este rugat să contacteze organizatorii Zilelor Sfântu Gheorghe, sau să scrie email la adresa press@sepsi.ro.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Rad Rad, 18 aprilie 2019
il aduce Gyurika acusica http://i.imgur.com/jDuz2ge.jpg
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.