ACTUALITATE 11 aprilie 2019

FOTO/VIDEO Balaurul s-a întors! Arătarea și-a făcut apariția în curtea Autoliv

de Daniela Luca | 2355 vizualizări

Angajații au fost surprinși în timpul schimbului de tură 

Balaurul uriaș s-a arătat joi, în jurul orei 14:30, la companiei Autoliv din Sfântu Gheorghe.

El a făcut un tur prin curtea companiei, în timp ce angajații făceau schimbul de ture. Acesta a încercat să-i sperie cu dinții fioroși pe cei prezenți, dar totuși se lăsa fotografiat și filmat.

Aceasta este a doua apariție a balaurului la Sfântu Gheorghe. Prima dată balaurul el și-a făcut apariția vinerea trecută, la Grădinița Pinocchio din reședința de județ.

Indicii că își va face simțită prezența au fost, se pare, încă de luni, 1 aprilie, odată cu misteriosul text scris apărut peste noapte pe pavajul din centrul municipiului. Scrisul, descifrat de cetățeni și confirmat cu ajutorul experților, pentru că era redactat în caractere runice, dezvăluia o cerință cel puțin neobișnuită, dar și plină de greșeli: „ÎN 48 ORE PE MALUL LACULUI RETYI SUNT 52 FECIOAR SAU ARDE ORAŞUL”.

Ulterior, miercuri dimineață, s-a raportat o dispariție a unei tinere din Sfântu Gheorghe, fapt ce s-ar părea că se leagă de toate aceste întâmplări. Miercuri, 10 aprilie, tânăra a fost a scăpat din ghearele balaurului și a povestit într-un interviu cele întâmplate.  

Nici apariția de astăzi, de la Autoliv, nu pare să fie întâmplătoare. Rămâne de văzut ce ne pregătește balaurul uriaș  și care este scopul acestor evenimente inexplicabile!

 

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Rad Rad, 12 aprilie 2019
s-a schimbat cumva denumirea in orasul sopirlei?
sau e incorect politic sa arati un barbat alb crestin care omoara specii pe cale de disparitie si vine protectia animalelor?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.