ACTUALITATE 10 aprilie 2019

Femeia răpită de balaur a fost eliberată!

de Covasna Media | 2676 vizualizări

Tânăra M.L. din Sfântu Gheorghe a scăpat ca prin minune din ghearele balaurului. Dispariția femeii de 28 de ani a fost anunțată miercurea trecută, când o amprentă uriașă a fost găsită într-o cutie de nisip într-un loc de joacă din cartierul Simeria.

Deși nu i-au fost făcute publice fața și numele, femeia înspăimântată a relatat în detaliu într-un interviu despre aventura ei aproape incredibilă. Potrivit acesteia, s-a trezit într-o peșteră, care mai târziu s-a dovedit a fi undeva pe malul lacului de la Reci, cu intrarea sub apă.

M.L. nu-și amintește circumstanțele în care a ajuns în acel loc, crede că a fost inconştientă mai mult timp, iar când s-a trezit îi zâmbea un monstru care scotea fum pe nări.

Tânăra crede că balaurul nu a mâncat-o pentru că nu mai este fecioară de zece ani”. Tot ea ne-a declarat: El a scris tot felul de lucruri pe peretele peșterii, în amurg, într-o scrisoare asemănătoare cu cea din Piața Centrală”.

După ce s-a prefăcut că a murit, balaurul a părăsit-o, moment în care tânăra a folosit această ocazie, a ieşit din peșteră, a ajuns la țărm și a alergat acasă fără să se oprească.

 

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.