ACTUALITATE 5 aprilie 2019

FOTO/VIDEO Apariție neașteptată la Grădinița Pinocchio!

de Iulia Drăghici - Taraș | 1107 vizualizări

Un balaur uriaș le-a făcut o „vizită” surpriză celor mici

Un balaur uriaș s-a arătat vineri, în jurul orei 11:00, la Grădinița Pinocchio, în apropiere de Școala Gimnazială „Nicolae Colan” din Sfântu Gheorghe.

Arătarea a făcut un tur prin curtea unității de învățământ, unde cei mici se aflau la joacă. După ce a inspectat zona și a ros câteva crengi din copacii aflați în calea lui, balaurul s-a întors de unde a apărut, și anume din apropierea malului Râului Olt.

Aceasta este prima apariție a balaurului, în ultimii ani, la Sfântu Gheorghe.

Indicii că își va face simțită prezența au fost, se pare, încă de luni, 1 aprilie, odată cu misteriosul text scris apărut peste noapte pe pavajul din centrul municipiului. Scrisul, descifrat de cetățeni și confirmat cu ajutorul experților, pentru că era redactat în caractere runice, dezvăluia o cerință cel puțin neobișnuită, dar și plină de greșeli: „ÎN 48 ORE PE MALUL LACULUI RETYI SUNT 52 FECIOAR SAU ARDE ORAŞUL”.

Ulterior, miercuri dimineață, s-a raportat o dispariție a unei tinere din Sfântu Gheorghe, fapt ce s-ar părea că se leagă de toate aceste întâmplări.

Vineri, înainte să dispară, balaurul a lăsat de înțeles că se va întoarce și că această apariție a sa nu este întâmplătoare.

Rămâne de văzut ce planuri are și care este scopul acestor evenimente bizare!

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Rad Rad, 5 aprilie 2019
diavol modern, insotit de veste galbene si ninja
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.