ACTUALITATE 26 ianuarie 2012

Formația Omega, invitată de onoare la Zilele Sfântu Gheorghe

de Székely Emőke | 52 vizualizări

Zilele oraşului vor avea loc între 22 şi 29 aprilie.

Abia a început anul, dar organizatorii Zilelor Sfântu Gheorghe au început deja să dezvăluie primele informații despre cea de a 21-a ediție a festivalului. Unul dintre organizatori, Grubisics Levente, a declarat că invitatul de onoare a acestei ediții va fi formația Omega din Ungaria. Formația împlinește anul acesta 50 de ani de activitate, iar cu această ocazie membrii pornesc întrun turneu care va începe la Sfântu Gheorghe pe data de 29 aprilie.

Anul acesta Zilele Sfântu Gheorghe vor avea loc între 22-29 aprilie, iar organizatorii spun că programul nu va fi la fel de încărcat ca și anul trecut. Consiliul Local Sfântu Gheorghe va aloca anul acesta 300.000 de lei pentru festival, suma fiind mai mică decât cea de anul trecut cu 50.000 de lei. Cu toate acestea Grubisics Levente a declarat că nivelul Zilelor Sfântu Gheorghe nu va scădea, întrucât restul banilor vor fi adunați de la sponsori și colaboratori. „Ca și anul trecut, evenimentele se vor desfășura în trei locații principale: Piața Libertății, Piața Sfântu Gheorghe și grădina Muzeului Național Secuiesc. Programele din săptămâna culturală vor fi la fel de variate ca și anul trecut, așadar publicul nu va

simți faptul că avem un buget mai redus decât anul trecut” – a declarat Grubisics Levente.

Numele altor artiști care vor urca pe scenă de Zilele Sfântu Gheorghe sunt ținute deocamdată în secret, Grubisics Levente afirmând că au fost semnate numai pre-contracte, nefiind stabilite toate detaliile, de aceea nu ne poate divulga numele trupelor care vor cânta de Zilele orașului.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.