ACTUALITATE 29 mai 2012

FC Sepsi învinsă de City Us în primul meci al finalei

de Székely Emőke | 42 vizualizări

Echipa locală de futsal a pierdut cu 2-7 meciul cu campioana sezonului trecut.

Echipa locală de futsal FC Sepsi a fost învinsă de deținătoarea titlului de campioană, City Us Târgu Mureș, în prima partidă din cadrul finalei campionatului din acest an. Echipa condusă de Tót Csaba s-a arătat neputincioasă în fața mureșenilor, aceștia dominând partida de la un capăt la altul, câștigând în final cu scorul de 7-2.

Sala Sporturilor „Szabó Kati” din Sfântu Gheorghe s-a umplut luni seară de susținători ai echipei locale, atmosfera fiind una de sărbătoare, cu fanfare, suporteri gălăgioși și sute de cartonașe verzi și albe, așadar publicul și-a făcut temele. Nu același lucru se poate spune despre jucători, care au cedat jocul atunci când se mai putea face ceva. Se poate da vina pe orice: oboseală, gabaritul adversarilor, bugetul mult mai consistent al echipei mureșene, dar publicul din Sfântu Gheorghe merita mai mult. Jocul arătat de gazde a fost mult sub nivelul cu care ne-au obișnuit de-a lungul sezonului, pe teren a fost o dezordine totală atât în defensiva, cât și în ofensiva FC Sepsi. Cele câteva sclipiri individuale nu compensează faptul că jucătorii au intrat parcă mai devreme în vacanţă. Târgu Mureș a evoluat pe terenul covăsnenilor de două ori în acest sezon. Pe atunci FC Sepsi a demonstrat faptul că și lidera clasamentului poate fi învinsă. E drept, în meciul din Cupă scorul a fost egal, atunci covăsnenii au pierdut calificarea în actul final al competiției, dar au făcut-o cu fruntea sus. Au luptat pe teren și le-au pus piedică mureșenilor. Suporterii așteptau același lucru și luni seara, dar nu a fost așa.

Oaspeții au deschis scorul în primul minut al partidei, pentru ca Bocz să readucă egalitatea pe tabelă, dar înainte de pauză mureșenii au reușit din nou să conducă, scorul după primele 20 de minute fiind 1-2. Partea secundă a partidei s-a desfășurat sub asediul City Us, aceștia au marcat gol după gol, Pânzaru a mai redus din diferență, dar a fost prea puțin, scor final: 2-7.

Următoarea partidă din cadrul finalei se va desfășura luni de la ora 20 la Târgu Mureș cu trofeul pe masă. În cazul în care City Us câștigă, va (re)deveni campioană, în caz contrar urmând o partiă decisivă. Trebuie menționat faptul că FC Sepsi și-a îndeplinit obiectivul, şi anume clasarea în primele trei echipe din țară, dar când lumea vede că se poate, așteaptă mai mult și mai mult. Argintul strălucește, e drept, dar nu ca aurul.

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.