ACTUALITATE 26 octombrie 2011

Expoziţie cu tradiţii la Casa de Cultură Municipală

de Monica Vrânceanu | 73 vizualizări

Pe 28 octombrie, la Casa de Cultură „Konya Adam” din Sfântu-Gheorghe va avea loc o expoziție de lucru de mână, în organizarea Clubului Mâini Dibace Covăsnene. Clubul, înfiinţat în urmă cu un an de către şapte doamne din Sfântu-Gheorghe, are ca principală activitate organizarea diverselor acțiuni prin care tradițiile să fie păstrate, iar numărul membrilor săi crește continuu, semn că oamenii țin la aceste obiceiuri și nu vor să le lase pradă uitării.

”Ușa Clubului este deschisă în continuare tuturor celor care doresc să se alăture – cât mai multe idei, cu atât mai bine”, a declarat președinta Clubului, Gábor Éva.

În cadrul expoziției de vineri vizitatorii vor putea admira diverse lucrări – de la fețe de mese cu broderii dintre cele mai ingenioase, lucrate prin tehnici diferite,  până la mărgele, îmbrăcăminte şi obiecte de uz casnic.

Vernisajul va avea loc la ora 17, iar expoziţia va fi deschisă timp de două săptămâni. Parteneri în organizarea evenimentului sunt Casa de Cultură şi Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe, iar acțiunea se derulează în cadrul sărbătorii „Sfântu-Gheorghe, oraș de 550 de ani”.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.