ACTUALITATE 10 februarie 2013

Deputatul UDMR Markó Attila: „UDMR nu a avut niciun cuvânt în modificarea bugetului”

de Székely Emőke | 391 vizualizări

Niciuna dintre propunerile de modificare a bugetului pe anul 2013, înaintate de UDMR, nu a fost acceptată în Parlament, așadar bugetul pe acest an a fost votat fără ca Uniunea să aibă un cuvânt de spus.

„USL a profitat de majoritatea de două treimi pe care o are în Parlament și, aplicând metoda de buldozer, a respins toate propunerile venite din partea opoziției. UDMR a avut peste 100 de astfel de propuneri, toate au fost respinse. De altfel, dintre cele peste 10.000 de propuneri de modificare venite din partea diferitelor formațiuni politice, doar 10 au fost admise” – a declarat deputatul UDMR Markó Attila.

Acesta a adăugat că Uniunea dorește să facă parte dintr-o opoziție constructivă, de aceea a votat unele propuneri pe care le-a considerat a fi benefice, însă când a venit vorba de adoptarea întregului proiect, a votat împotriva acestuia. Markó este de părere că nu este o noutate faptul că partidele aflate la guvernare adoptă o lege fără a lua în considerare opinia opoziției. „PDL-ul a făcut la fel când a fost la guvernare, însă noi nu vrem să luăm parte în disputele dintre USL și PDL, de aceea am decis să fim o opoziție constructivă” – a conchis Markó.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, 11 februarie 2013
Draghe UDMR,cand ati fost in opozitie ati facut la fel,ati avut un cuvant foarte greu de spus poate chiar decisiv,ati votat taierile salariale,pensiile si concedierile in masa,acum va plangeti ca nu citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.