ACTUALITATE 31 august 2011

Congresul PCM de la Târgu Secuiesc va avea loc... la Târgu Mureş

de Székely Emőke | 46 vizualizări

Congresul PCM care ar fi trebuit să aibă loc la Târgu Secuiesc pe data de 14 martie anul acesta, şi care a fost amânat pentru că primarul din oraşul breslelor, Racz Karoly, a fost arestat, va avea loc pe data de 4 septembrie la Târgu Mureş. Preşedintele PCM, Szasz Jeno, a delarat ieri la Sfântu-Gheorghe că se va finaliza şi se va prezenta strategia partidului pentru alegerile locale de anul viitor. „Vom stabili termene pentru desemnarea candidaţilor şi fiecare organizaţie PCM judeţeană şi locală va trebui să ţină cont de aceste termene pentru a face publice numele candidaţilor. De asemenea vom prezenta printr-un act politic şi strategia de alternativă naţională la guvernarea dezastruoasă a UDMR-ului”, a declarat Szasz Jeno.

Preşedintele PCM a spus că platforma politică a partidului va fi completată cu un pilon puternic social, pentru că, spune el, partidul se adresează şi funcţionarilor publici care sunt nevoiţi să lucreze pentru 500 de lei, şi pensionarilor cu venituri foarte mici, dar şi medicilor care îi îngrijesc pe pacienţi la secţia de terapie intensivă cu salariul micşorat cu 25%.

În ceea ce priveşte organizarea alegerilor locale împreună cu cele parlamentare, preşedintele PCM a declarat că acest lucru ar fi în beneficiul partidului pe care îl conduce, pentru că niciun primar din partea UDMR nu se poate lăuda cu realizările partidului în anii de guvernare, iar în cazul în care aceşti primari UDMR nu reuşesc să convingă electoratul că merită un nou mandat, locul lor va fi ocupat cel mai probabil de candidaţii PCM.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.