ACTUALITATE 10 decembrie 2021

Concert în aer liber la târgul de Crăciun din Întorsura Buzăului

de David Leonard Bularca | 2564 vizualizări

Când va avea loc 

Magia sărbătorilor de iarnă va cuprinde la sfârșitul acestei săptămâni centrul orașului Întorsura Buzăului. Duminică, de la ora 17:00, trupa „VIBE” de la Clubul Copiilor din oraș va susține un concert live în cadrul târgului de Crăciun organizat în premieră în acest an.

Duminică începând cu ora 17:00 vă așteptăm în aer liber la Târgul de Crăciun din Parcul Central, alături de formația "VIBE" de la Clubul Copiilor din Întorsura Buzăului (profesor coordonator dl. Dan Tohănean), care o să vă încânte cu muzica live! Vă așteptăm cu drag!”, se arată în descrierea unui eveniment creat pe rețeaua socială Facebook.

Pe 5 decembrie a fost inaugurat primul târg de Crăciun din Întorsura Buzăului. Tot atunci, a fost aprins și iluminatul festiv. La eveniment au fost prezente sute de persoane. 

Primăria a reamenajat parcul din centrul orașului covăsnean în ultimele săptămâni și a montat standuri unde mai mulți comercianți vând mâncare, băuturi calde, covoare, căciuli, fulare realizate manual, dar și aranjamente florale și decorațiuni festive. Printre aceștia, sunt și elevi din zonă care vând produse realizate de ei, cum ar fi cei de la Crăciunul ÎMPREUNĂ. Banii astfel strânși vor fi folosiți pentru diferite acțiuni caritabile.

Sursa foto: arhivă

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.