ACTUALITATE 23 noiembrie 2022

CNAIR: Se lansează licitația pentru finalizarea studiului de fezabilitate necesar construcției A13, Brașov – Bacău

de Covasna Media | 1283 vizualizări

CNAIR (Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere) anunță că merg mai departe procedurile pentru a lansa licitația al cărei scop este de a găsi firma care va finaliza studiul de fezabilitate pentru Autostrada Brașov - Bacău. 

Miercuri, 23.11.2022, CNAIR lansează licitația pentru finalizarea studiului de fezabilitate necesar construcției autostrăzii Brașov – Bacău, prin transmiterea spre publicare în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene a Anunțul ((sic!) de Participare pentru lansarea procedurii de achiziție publică FINALIZARE STUDIU DE FEZABILITATE AUTOSTRADA BRAȘOV – BACĂU.

Licitația pentru atribuirea contractului de proiectare va fi vizibilă în SICAP ulterior publicării Anunțului de Participare.

Durata contractului de proiectare este de 28 de luni, din care 24 de luni pentru finalizarea Studiului de Fezabilitate.

Valoarea estimată a procedurii de 45.044.901,90 lei fara TVA.

Termenul limită de depunere a ofertelor este 16.01.2023.

Autostrada Brașov – Bacău va asigura o legătură rutieră modernă între Moldova și Transilvania”, se arată în comunicatul de presă transmis miercuri de CNAIR. 

La începutul lunii noiembrie, CNAIR informa că a transmis în SICAP (Sistemul informatic colaborativ pentru mediu performant de desfășurare al achizițiilor publice) documentația de atribuire pentru lansarea procedurii de achiziție publică „Finalizare Studiu de Fezabilitate Autostrada Brașov – Bacău”. 

Foto: ilustrativ. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.