ACTUALITATE 7 iunie 2024

Ciocnire între trei mașini, la Sfântu Gheorghe

de Iulia Drăghici - Taraș | 3363 vizualizări

Trei mașini au fost implicate vineri într-un accident, care, din fericire, nu a făcut și victime. S-a întâmplat pe strada Lăcrămioarei din Sfântu Gheorghe, pentru că un șofer nu a respectat indicatorul „Oprire”, potrivit IPJ Covasna. 

Accidentul a avut loc în jurul orei 11:20. 

Din verificările efectuate de polițiști a reieșit că o tânără de 25 de ani conducea un autoturism pe strada Nuferilor. La intersecție, aceasta nu a respectat semnificația indicatorului „Oprire”, a intrat pe strada Lăcrămioarei și a lovit un autoturism condus de o altă femeie. În urma impactului, autoturismul lovit a fost proiectat într-o altă mașină, care circula pe sensul opus.

Ocupanții mașinilor implicate în coliziune au fost evaluați medical la locul evenimentului, nefiind necesară transportarea niciunuia dintre aceștia la spital”, a transmis, pentru covasnamedia.ro, IPJ Covasna. 

ISU a trimis, în primă fază, la fața locului o autospecială de stingere cu modul de descarcerare şi o autospecială de transport personal și victime multiple.

În urma accidentului rutier, au rezultat cinci victime care au fost evaluate medical la fața locului nefiind necesar transportul acestora la spital în vederea investigațiilor suplimentare”, ne-a confirmat și purtătorul de cuvânt al ISU Covasna, Alexandru Marian Rechițean. 

Primele cercetări ale poliției au arătat și că nu a fost vorba despre consum de alcool. 

Chiar dacă nu au fost victime, ci doar pagube materiale, neatenția a fost remarcată de polițiștii covăsneni, astfel că șoferul găsit vinovat, tânăra de 25 de ani, a fost sancționată contravențional „conform prevederilor OUG 195/2002, actualizată, iar permisul de conducere al acesteia a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile”, ne-a mai informat IPJ Covasna. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.