ACTUALITATE 7 februarie 2023

Bărbatul bănuit că a încercat să răpească o fată din Sfântu Gheorghe, căutat în continuare

de David Leonard Bularca | 811 vizualizări

La fix două luni după ce a urmărit și abordat o minoră în timp ce aceasta era în drum spre școală, bărbatul, bănuit că ar fi încercat să o răpească, ale cărui semnalmente Poliția le-a făcut publice săptămâna trecută, este în continuare căutat. Nu au apărut informații noi în ancheta polițiștilor de când aceștia au făcut public și un portret robot al individului, a transmis, pentru redacția noastră, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Covasna, Radu Stroe. 

„Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale - Poliția Municipiului Sfântu Gheorghe au fost sesizați la data de 07.12.2022 cu privire la faptul că un bărbat necunoscut a abordat o minoră în timp ce aceasta se afla pe strada Grigore Bălan din municipiul Sfântu Gheorghe, după ce a urmărit-o în prealabil.

Persoana menționată i-a solicitat minorei să o ducă la școală pe un alt traseu decât traseul obișnuit pe care minora îl străbătea în fiecare dimineață în drum spre unitatea de învățământ. Ulterior, bărbatul în cauză a plecat din zonă.

Întrucât este necesară identificarea bărbatului respectiv, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs incidentul, rugăm cetățenii care pot furniza informații cu privire la identitatea persoanei în cauză să contacteze Poliția Municipiului Sfântu Gheorghe - Biroul de Investigații Criminale tel.: 0267 307 400 interior 20269.

Totodată, informațiile pot fi transmise și pe adresa de email dispecerat@cv.politiaromana.ro, au transmis, săptămâna trecută, polițiștii covăsneni.

Semnalmente: bărbat, tânăr, vârsta: 30-35 ani, înălțime: 1,75m - 1,80m, atletic, greutate: 65-75 kg, tenul: deschis, părul: scurt, șaten, drept; aspect general îngrijit, curat.

Îmbrăcăminte: hanorac cu glugă culoare neagră, pantaloni negri și încălțăminte sport culoare neagră cu talpă albă. Vorbitor de limbă maghiară.

Sursa foto: IPJ Covasna 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.