ACTUALITATE 21 ianuarie 2015

Acțiuni pentru siguranța cetățeanului

de Székely Emőke | 90 vizualizări

Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Barcani împreună cu cei de la Secţia nr.5 Poliţie Rurală – Întorsura Buzăului, au organizat şi desfăşurat marţi o acţiune pe linie de circulaţie, în scopul creşterii siguranţei rutiere, dar şi pentru prevenirea accidentelor rutiere.

Oamenii legii au amendat doi șoferi cu peste 1.000 de lei și au reținut un permis de conducere pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. De asemenea, tot în cadrul acestei acţiuni, poliţiştii au întocmit un dosar penal după ce au identificat un tânăr care conducea o mașină care avea plăcuțele de înmatriculare provizorii expirate, bărbatul fiind cercetat pentru conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat.

O altă acţiune a fost desfăşurată tot marți, de către poliţiştii de la Poliţia Oraşului Întorsura Buzăului, în colaborare cu reprezentanţi ai Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului. Acţiunea s-a desfăşurat în piaţa industrială din oraş, iar scopul acesteia a fost prevenirea şi combaterea comerţului ilegal precum şi a protejării consumatorilor faţă de practicile incorecte ale agenţilor economici.

Astfel, poliţiştii au efectuat 30 de controale la societăţi comerciale ce desfăşurau activităţi de comerţ, au fost legitimate 38 de persoane, au fost verificate 12 autovehicule destinate transportului de marfă şi au fost aplicate 27 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 17.500 lei.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.