ACTUALITATE 4 noiembrie 2012

A fost prins criminalul din blocul 105

de Székely Emőke | 44 vizualizări

Tatăl fetiţelor care au asistat la moartea mamei lor și-a recunoscut fapta.

Polițiștii au reușit să îl aresteze pe autorul crimei de joi din Sfântu Gheorghe. Márton Albert a fost arestat la mai puțin de 24 de ore de la comiterea faptei, el fiind găsit în municipiul Odorheiu Secuiesc.

„Bărbatul a fost identificat și arestat. Polițiștii l-au găsit sub un pod în municipiul Odorheiu Secuiesc. Acesta și-a recunoscut fapta și a spus că s-a dus în fața blocului unde locuia concubina lui, de unde a sunat-o că i-a lăsat o plasă la un magazin din apropiere. Victima a coborât să ia plasa în cauză, după care au urcat împreună în garsonieră. Suspectul susține că a întreținut relații sexuale cu femeia, după care aceasta i-a spus că este pentru ultima oară când se văd. Bărbatul a înjunghiat-o cu 18 lovituri de cuțit, după care i-a secționat gâtul” – a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sfântu Gheorghe, Marcel Antonescu.

A ameninţat şi proprietara garsonierei

Șeful IPJ Covasna, Ioan Popa, a spus că joi după masa, în timpul cercetărilor la fața locului, suspectul i-a trimis un SMS proprietarei garsonieriei, în care a amenințat-o că ea va urma. „Amenințarea a avut loc practic sub nasul polițiștilor” – spune Ioan Popa.

Pentru fapta sa, bărbatul în vârstă de 41 de ani riscă 25 de ani de închisoare.

Vă reamintim că joi dimineața o femeie care locuia într-o garsonieră din Sfântu Gheorghe a fost găsită decedată. Aceasta locuia împreună cu cele două fiice ale ei, una în vârstă de 2 ani și cealaltă de doar câteva luni. Cele două fetițe se află deocamdată la spital, de unde vor fi preluate de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.