ULTIMA ORĂ 9 ianuarie 2012

VEZI aici când trebuie să-ţi plăteşti taxele şi impozitele pentru 2012

de Covasna Media | 336 vizualizări

Calendarul obligaţiilor fiscale se adresează celor care au o locuinţă, o maşină sau celor care obţin bani din închirieri de locuinţe, dar şi persoanelor care lucrează ca liber-profesionişti.

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a stabilit termenele-limită până la care contribuabilii trebuie să depună la unitatea fiscală de care aparţin documentele fiscale şi să facă plăţile anticipate aferente impozitelor care trebuie plătite, scrie Jurnalul.ro.

Pentru proprietarii de locuinţe şi terenuri intravilane, de autovehicule, rulote, bărci cu motor ori fără motor sau de locuri de parcare şi garaje plata se poate face în două tranşe, până pe 31 martie, respectiv 30 septembrie.

Proprietarii care închiriază locuinţe, terenuri, spaţii comerciale trebuie să depună declaraţiile privind veniturile realizate până pe 16 ianuarie.

Cei are obţin venituri din activităţi independente impuse pe bază de norme de venit, notari, avocaţi, evaluatori, artişti etc. – au obli­gaţia să depună declaraţiile pri­vind veniturile realizate până pe 25 mai.

(realitatea.net)

Distribuie articolul:  
|

ULTIMA ORĂ

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.