ULTIMA ORĂ 16 decembrie 2011

Un elev a murit în timpul orelor de curs

de Covasna Media | 382 vizualizări

Un elev de 17 ani a decedat vineri la cursuri. Băiatul se simţea rău şi a cerut voie să iasă din sală. A făcut stop cardiac şi în ciuda eforturilor, medicii n-au reuşit să-l resusciteze.

Comenteaza

Un elev de 17 ani a decedat în timpul cursurilor într-un liceu din Slatina. Elevul lua parte la un curs de planificare operaţională, iar la un moment dat adolescentul a cerut voie să iasă din clasă pentru că se simte rău. S-a întors după un minut, s-a aşezat pe scaun şi după câteva minute a căzut, a povestit la România TV Minel Prina, purtătorul de cuvânt al Primăriei Slatina.

Iniţial la faţa locului au ajuns medicii de pe ambulanţă care au încercat resuscitatea adolescentului. Fără efect şi au fost nevoiţi să constate decesul tânărului. Trupul tânărului decedat a fost transportat la spital, urmând să fie transferat la morgă pentru necropsie.

Poliţia a început o anchetă pentru a determina cauzele decesului.

(rtv.net)

Distribuie articolul:  
|

ULTIMA ORĂ

De acelasi autor

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
Baiazid, 18 decembrie 2011
Angelina : aveti perfecta dreptate.Din pacate astea sunt vremurile pe care le traim in Romania. Credeti ca ii doare pe cineva de acest tragic eveniment ?Eventual parintii,rudele si prietenii.In citeste integral
angelyna, 18 decembrie 2011
Cum sa nu ne moara copiii, cand nu au posibilitatea de a se hrani sanatos? Hrana proasta, indopati cu paine sa se sature, strsati de faptul ca parintii nu au serviciu, ca toate sunt scumpe si nu isi citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.