ULTIMA ORĂ 16 august 2017

Tânăr din Târgu Secuiesc, dispărut dintr-un centru de plasament

de Iulia Drăghici - Taraș | 1641 vizualizări

Autoritățile au lansat un apel de căutare care vizează un tânăr, în vârstă de 13 ani, plecat sâmbătă dintr-un centru de plasament din Târgu Secuiesc

Polițiștii covăsneni caută un adolescent care a plecat, în seara zilei de 12 august 2017, de la un centru de plasament din Târgu Secuiesc, iar până în prezent nu a mai revenit.

GASPAR NORBERT de 13 ani a fost dat dispărut după ce sâmbătă seară a plecat voluntar de la centrul de plasament unde este instituționalizat. Poliția a fost sesizată despre dispariția minorului la data de 13 august a.c., ulterior fiind dat în urmărire națională.

Întrucât până la acest moment nu s-a reușit identificarea sa, polițiștii solicită sprijinul cetățenilor pentru a-l găsi pe băiat.

SEMNALMENTE: ochii căprui, păr negru, drept, tuns scurt , constituție slabă, greutatea: 48 kg, înălțime : 164 cm. Poartă ochelari de vedere

La momentul dispariției purta pantaloni scurți de culoare albastră, tricou cu mânecă scurtă, de culoare închisă, pantofi tip sport, de culoare verde.

 Persoanele care pot oferi informații despre locul în care se află minorul sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112.

Distribuie articolul:  
|

ULTIMA ORĂ

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.