ULTIMA ORĂ 28 mai 2011

Societatea Navrom Galaţi vrea să contruiască un hotel de trei stele în staţiunea Covasna

de Mediafax | 498 vizualizări

Societatea Navrom Galaţi intenţionează să contruiască un hotel de trei stele în staţiunea Covasna, iar Primăria oraşului a concesionat în acest scop firmei un teren de 5.700 de metri pătraţi pe o perioadă de 49 de ani.

Primarul oraşului Covasna, Lorincz Zsigmond, a declarat că Primăria a concesionat un teren de 5.700 de metri pătraţi, pe o perioadă de 49 de ani, societăţii Navrom Galaţi, care intenţionează să construiască în staţiune un hotel de trei stele cu aproximativ 50 de camere.

Lorincz a menţionat că, potrivit planului, lucrările de construcţie urmează să înceapă încă din acest an.

Lorincz Zsigmond a adăugat că alţi doi investitori privaţi şi-au exprimat dorinţa de a construi în staţiune câte un motel, dar sunt preconizate şi alte investiţii în dezvoltarea infrastructurii de turism în localitate.

SC Turism Covasna SA, al cărei acţionar principal este SIF Transilvania, a început lucrările de modernizare a hotelurilor Căprioara şi Cerbul din staţiunea Covasna.

Primarul oraşului Covasna a mai declarat că au început lucrările în cadrul proiectului privind modernizarea hotelurilor aflate în patrimoniul SC Turism Covasna SA, al cărei acţionar principal este SIF Transilvania, care deţine 85,6 la sută din acţiuni, în prima etapă a programului de investiţii avându-se în vedere modernizarea hotelurilor Căprioara şi Cerbul din staţiunea Covasna.

În cazul hotelului Căprioara, este vorba despre ridicarea gradului de clasificare de la trei la patru stele, iar la Cerbul - de la două la trei stele, a menţionat Lorincz, adăugând că după finalizarea lucrărilor la aceste două obiective se doreşte şi modernizarea hotelului Covasna.

Primarul Lorincz a subliniat că începerea lucrărilor de investiţii reprezintă un pas important în vederea dezvoltării turismului balnear în staţiune şi astfel vor creşte şansele de atragere a turiştilor străini. Totodată, el a apreciat faptul că, în mare parte, pentru aceste lucrări au fost angajaţi localnici.

Începutul investiţiilor la SC Turism Covasna marchează şi materializarea protocolului încheiat, în mai 2006, între SIF Transilvania, Consiliul Judeţean Covasna, Consiliul Local Covasna şi CCI Covasna privind realizarea unor investiţii importante la SCT Covasna, investiţii prefaţate şi însoţite de modernizarea infrastructurii staţiunii, prin implicarea autorităţilor locale menţionate.

Staţiunea Covasna este cea mai renumită staţiune balneo-climaterică din ţară pentru tratarea afecţiunilor cardiovasculare.

male health, limitlesspillsreal.com, how to remove skin tags, breast enhancers, diet pills

Distribuie articolul:  
|

ULTIMA ORĂ

De acelasi autor

Comentarii: 3

Marian, 29 ianuarie 2011
CA PE VREMURI,MUNCA SILNICA LA CERNAVODA?
Marian, 29 ianuarie 2011
AVEM CUMVA IESIRE LA MARE CA NUMAI O FIRMA CA NAVROM INVESTESTE IN CENTRUL TARII?SAU SE FACE CUMVA CANALU COVASNA-MAREA NEAGRA,CU MUNCA SILNICA OBLIGATORIE?
reluc, 28 ianuarie 2011
insfarsit a iesit ceva bun si de la lorint , pana acum numai prostii a debitat (aproape de 3 ani ) .
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.