ULTIMA ORĂ 28 august 2017

Sepsi OSK a câștigat primul meci în deplasare

de Observatorul de Covasna | 1566 vizualizări

Etapa a VIII-a a Ligii I la fotbal, ultima înainte de minivacanță, a consemnat o premieră absolută pentru Sepsi OSK Sf. Gheorghe. Elevii antrenorului Valentin Suciu au reușit să dea marea lovitură și să câștige, nescontat, trei puncte pe terenul experimentatei Politehnica Iași.

Gazdele au pornit în partidă din postura de favorită, ieșenii crezând, probabil, că acest statut le conferă automat și victoria. Marele nostru avantaj a fost modestia, în sensul bun al cuvântului. Fotbaliștii covăsneni au evoluat foarte disciplinat și nu s-au lăsat intimidați de ocaziile pe care și le-au creat amfitrionii.

În minutul 30, Hadnagy a trimis o pasă inteligentă, în spatele apărătorilor centrali ieșeni, iar Herea a preluat și l-a scos din poartă pe goal-keeper-ul advers. Deși a intrat în unghi, jucătorul nostru și-a păstrat calmul și a șutat, în diagonală, cu piciorul stâng, deschizând scorul.

În partea a doua, Iașiul a continuat să domine teritorial și să își creeze ocazii relativ periculoase la poarta lui Fejér. Rapoartele statistice au fost net favorabile gazdelor, însă acest aspect a rămas în plan secund, mai ales după superba reușită semnată de Herea, care în minutul 84 a închis conturile cu un șut perfect de la distanță, din afara careului mare.

Antrenorul Valentin Suciu a contat pe următorii jucători: Fejér - Burlacu, Oros, Ursu, Grecu - Issa Thiaw, Ghinga - Astafei, Patrick Petre, Herea - Hadnagy. Au mai jucat: Veress, Papšys și Dima. Cartonașe galbene, pentru echipa noastră, Burlacu și Herea.

Sepsi OSK are 9 puncte în clasament și a egalat-o pe Poli iași. Formația noastră se află, momentan, pe locul 10.

Felicitări!

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

ULTIMA ORĂ

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.