SPORT 4 mai 2024

Ce victorie!

de Marius Raczek | 1106 vizualizări

În etapa a 8-a din cadrul Superligii, faza de Play-Off, Sepsi OSK a făcut un joc perfect, și s-a impus în deplasare la Farul Constanța cu rezultatul de 4-1.

Sepsi OSK a început partida în forță reușind să deschidă scorul încă din minutul doi. Ștefănescu l-a lansat pe Safranko, iar atacantul alb-roșilor a trimis în poartă. Gazdele au replicat prin Munteanu, dar Niczuly a respins. Safranko a lovit din nou, în minutul 22, când după o nouă pasă a lui Ștefănescu, a șutat la colțul lung. Safranko a fost de neoprit, și a majorat avantajul în minutul 34, când a reluat simplu în poarta lui Buzbuchi din centrarea lui Dumitrescu. Astfel, Sepsi OSK a intrat la pauză cu un avantaj de trei goluri, după o repriză în care nu a lăsat nicio speranță trupei lui Gică Hagi.

În partea secundă constănțenii au încercat să forțeze revenirea, prin ocaziile lui Rivaldinho și Munteanu, în timp ce Ștefănescu a nimerit bara. Meciul s-a încheiat practic în minutul 69 când Matei a dus scorul la 4-0, profitând de erorile din apărarea gazdelor. Al treilea minut de prelungiri a adus și reușita de onoare pentru Farul, la final Sepsi OSK obținând toate cele trei puncte printr-o victorie categorică, rezultat 4-1.

Superliga, Play-Off, Etapa 8

Farul Constanța-Sepsi OSK 1-4 (0-3)

Arbitru: Adrian Cojocaru, Asistenți: Mircea Grigoriu, Alexandru Vișan

Au marcat: Popescu (90’+2) – Safranko (2’, 22’, 33’), Matei (69’)

Cartonașe galbene: Nedelcu (45’+2), Benchaib (64’) - Varga K. (12’), Kallaku (65’), Safranko (81’)

Farul: Buzbuchi – Popescu, Larie (Sîrbu 37’), Boli, Kiki (Benchaib 50’) – Vînă, Nedelcu (Queirós 50’), Grameni – Grigoryan (Dănuleasă 78’), Munteanu, Rivaldinho (Ganea 50’). Antrenor: Gheorghe Hagi. 

Sepsi OSK: Niczuly – Dumitrescu, Niňaj, Ciobotariu, Rența (Batzula 71’) – Ștefănescu (Kocsis 90’), Matei (Aganović 71’), Alimi (Debeljuh 78’), Varga K. (Varga R. 78’) – Šafranko, Kallaku. Antrenor: Bernd Storck.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.