ULTIMA ORĂ 14 noiembrie 2011

Regionalizarea nu se face, nu există consens, spune Kelemen Hunor

de Covasna Media | 446 vizualizări

Preşedintele UDMR Kelemen Hunor a declarat luni, pentru NewsIn, că discuţiile în cadrul coaliţiei despre reorganizarea administrativ-teritorială se duc pe principiul că, dacă nu există consens nu se promovează demersul, adăugând că, în acest moment, un astfel de consens nu este întrunit.

„Dacă nu există consens nu se face”, a fost răspunsul lui Kelemen întrebat fiind despre stadiul discuţiilor din coaliţie pe tema reorganizării administrativ-teritoriale. El a adăugat şi că, în prezent, un astfel de consens nu există, dar a evitat să afirme că proiectul este, prin urmare, amânat.

„Nu există consens, noi nu vedem posibilitatea reorganizării înainte de alegeri”, a adăugat el.

Kelemen a rezumat înţelegerea existentă în coaliţie pe marginea acestui subiect: „Dacă nu există consens, nu se face”.

În privinţa revizuirii Constituţiei, liderul UDMR a afirmat că ea îşi urmează cursul în comisia de la Camera Deputaţilor, dar a adăugat că, în şedinţa coaliţiei de luni, nu s-au stabilit termene clare pentru finalizarea acestui proces.

PDL a cerut partenerilor din coaliţie un punct de vedere clar privind reducerea numărului de aleşi şi Parlament unicameral, regionalizarea, comasarea alegerilor, a declarat duminică preşedintele PDL Emil Boc, la finalul Colegiului Director al formaţiunii.

Distribuie articolul:  
|

ULTIMA ORĂ

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.