ULTIMA ORĂ 17 ianuarie 2012

Raed Arafat a venit la Guvern să discute cu Emil Boc

de Covasna Media | 392 vizualizări

Raed Arafat se află la acest moment la Palatul Victoria, unde discută cu premierul Emil Boc. Fostul subsecretar de stat era aşteptat în jurul prânzului la Ministerul Sănătăţii.

În cursul dimineţii, ministrul Sănătăţii, Ritli Ladislau, declarase că a fost sunat seara trecută de doctorul Raed Arafat, urmând să se întâlnească cu acesta şi să discute.

Raed Arafat a declarat, pentru România TV, că va ajunge la sediul ministerului în jurul prânzului.

"Am fost sunat de domnul doctor luni seară. Sigur, trebuie să ne vedem şi să discutăm problemele pe care le avem", a precizat ministrul Sănătăţii, Ritli Ladislau, citat de Mediafax.

Cu o zi în urmă, luni, ministrul Ritli Ladislau anunţase că aşteaptă să fie sunat de fostul subsecretar de stat pentru a discuta cu acesta posibilitatea de colaborare în privinţa noului proiect al Legii sănătăţii.

Înainte de acesta, premierul Emil Boc declarase că Raed Arafat poate reveni la Ministerul Sănătăţii sau să participe la elaborarea unui nou proiect al Legii sănătăţii.

De asemenea, UDMR, prin vocea preşedintelui Kelemen Hunor, a anunţat că îl susţine pe Raed Arafat şi consideră că este nevoie de acesta indiferent dacă este în administraţia de stat sau în sistemul sanitar.

Raed Arafat afirma în conferinţa de presă din 10 ianuarie, în care şi-a anunţat demisia, că este dispus să se întoarcă de unde a plecat cu condiţia să aibă o echipă cu care să lucreze.

Preşedintele Traian Băsescu a cerut Executivului la sfârşitul săptămânii să fie retrasă Legea sănătăţii. La scurt timp, ministrul Sănătăţii a retras legea, iar luni a anunţat că vor începe discuţiile pentru noua formă a proiectului de lege.

Distribuie articolul:  
|

ULTIMA ORĂ

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.