ULTIMA ORĂ 4 septembrie 2016

Prima ediţie a campionatul de tenis pentru copii din Întorsura Buzăului, un succes

de Iulia Drăghici - Taraș | 1091 vizualizări

„Cupa Speranţei” la tenis de câmp a reunit 16 participanţi în partea a doua a competiţiei, cea desfăşurată între copii din clasele V–VIII din zona Buzaielor. Evenimentul, aflat la prima ediţie, a debutat miercuri, 31 august, cu un campionat între copii de la clasele pregătitoare – a IV-a şi s-a încheiat vineri, 2 septembrie, cu această parte secundă.

Clasamentul competiţiei de vineri s-a încheiat astfel: Ana Papară (locul I), David Leonard Bularca (locul II), Valentin Roth (locul III) şi Bianca Bobeş (locul IV).

„Mă simt împlinit pentru ce am făcut. (...) Părinţii au fost foarte deschişi şi au fost alături de copiii lor. Evenimentul a decurs mai bine decât mă aşteptam. Probabil, după acest turneu vor veni şi mai mulţi copii la antrenamentele de tenis. Eu îmi doresc chiar să înfiinţăm un club sau ceva asemănător pe această ramură a sportului”, a spus coordonatorul şi iniţiatorul evenimentului, profesorul de sport Bogdan Stroie.

Succesul primei ediţii a „Cupei Speranţei” asigură viitorul competiţiei, transmite principalul organizator al evenimentului, care precizează că evenimentele viitoare ar putea suferi câteva schimbări: „Dacă ne lasă timpul, până să înceapă iarna, mai facem un concurs. Chiar mi-aş dori să-i dăm continuitate evenimentului. Fiind prima ediţie, am pus la comun fetele şi băieţii. Pentru cei mici merge, dar pentru cei de la a V-a la a VIII-a deja lucrurile se schimbă pentru că băieţii depăşesc nivelul de forţă şi viteză al fetelor. De aceea mă gândesc să facem turnee separate, fete – băieţi ori mixt dublu. Asta aş schimba pentru viitor”, a spus Bogdan Stroie.

Evenimentul a fost organizat în parteneriat cu proprietarul singurului teren de tenis din Întorsura Buzăului, Olimpiu Tudoran.

 

Distribuie articolul:  
|

ULTIMA ORĂ

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.