ULTIMA ORĂ 17 octombrie 2011

Prima declaraţie a lui Şerban Huidu în faţa anchetatorilor

de Covasna Media | 318 vizualizări

Surse din IGP au declarat, în exclusivitate pentru Jurnalul Naţional, că ofiţerii care investighează cazul accidentului provocat duminică de Şerban Huidu au obţinut o primă declaraţie de la acesta.

Şerban Huidu ar fi declarat, la audierile din spital, că maşina pe care o conducea ar fi derapat cu partea din spate în momentul în care a intrat în curbă, iar atunci când a încercat să o redreseze a pătruns pe contrasens şi astfel s-a produs impactul, potrivit Jurnalul Naţional. O altă informaţie importantă este că Jeep-ul nu avea cauciucuri de iarnă.

Realizatorul TV Şerban Huidu a provocat, duminică, în jurul orei 11.55, la ieşirea din localitatea braşoveană Timişul de Sus, un accident soldat cu moartea a două persoane şi rănirea gravă a alteia.

Realizatorul TV a pătruns cu maşina pe contrasens, pe un carosabil umed, în condiţiile în care ningea, şi a lovit un autoturism Dacia Logan în care se aflau trei persoane.

În urma impactului şi-au pierdut viaţa şoferul Daciei - Ştefan Lungu Balogh, de 65 de ani - şi Magda Drăghici, de 54 de ani, aflată în dreapta şoferului. Cele două persoane erau din municipiul Braşov. Luni dimineaţă, al treilea pasager al Loganului, rănit grav, a decedat.

Poliţiştii care au făcut cercetări la faţa locului spuneau că, având în vedere condiţiile meteorologice (ninsoare) şi starea carosabilului, viteza regulamentară în acea zonă era de 30 de kilometri la oră, ei neputând preciza cu ce viteză conducea Huidu.

Şerban Huidu, soţia sa şi bona au fost internaţi duminică la Spitalul Judeţean Braşov, iar luni o comisie mixtă de medici a decis că pot fi transferaţi la Bucureşti, la Spitalul Universitar de Urgenţă, aşa cum au cerut pacienţii.

După producerea accidentului, Huidu le-a spus poliţiştilor că îi pare rău şi că nu ştie ce s-a întâmplat exact, precizând doar că maşina a derapat.

Pe porţiunea de drum unde s-a produs accidentul sunt curbe, iar sensurile de mers sunt despărţite de linie continuă, astfel că depăşirea este interzisă.

De asemenea, maşinile implicate în accident urmează să fie expertizate pentru a fi stabilită viteza pe care o avea Huidu la momentul impactului, dar şi cu cât rula autoturismul Dacia Logan, care circula regulamentar din sens opus.

(realitatea.net)

Distribuie articolul:  
|

ULTIMA ORĂ

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.