ULTIMA ORĂ 18 decembrie 2017

Păgubit după ce a oprit să ajute în trafic

de Observatorul de Covasna | 1278 vizualizări

Un cetățean a acceptat să ofere combustibil în schimbul unui inel

Un cetățean a oprit la semnalele de ajutor ale unor participanți la trafic, dar a fost înșelat după ce în schimbul combustibilului i s-a oferit un inel fals pe care l-a acceptat din naivitate.

În data de 15.12.2017, orele 15:40, poliţiştii de la postul de poliţie Breţcu, au fost sesizaţi de către către o persoană din judeţul Vrancea, cu privire la faptul că, la data de 01.12.2017, în jurul orei 16:30, în timp ce circula pe D.N. 11, în direcţia Oneşti, pe raza comunei Breţcu, a fost înşelat de două persoane necunoscute, care se aflau într-o parcare în zona pasului Oituz, persoanele şi autoturismul în cauză aflându-se în acelaşi loc în momentul sesizării.

Cu ocazia intervenţiei poliţiştilor din Breţcu, sprijiniţi de colegii din Lemnia, pe D.N. 11, la km. 76 + 900 metri, într-o parcare neamenajată, situată pe partea dreptă a sensului de mers Tg. Secuiesc - Oneşti, au fost identificate două persoane din judeţul Vâlcea, precum şi autoturismul semnalat.

În urma verificărilor şi cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că, la data de 01.12.2017, în jurul orei 16:30, sus-numiţii s-au aflat în acelaşi loc şi l-au indus în eroare pe reclamant, care s-a oprit cu autoturismul în apropierea acestora în scopul de a le acorda ajutor în caz de nevoie, în urma semnalelor făcute cu mâna. Cei doi au pretins că au rămas fără combustibil şi au nevoie de bani, oferindu-i reclamantului un inel din metal de culoare gălbuie, afirmând că este din aur. Acesta a fost de acord şi a cumpărat obiectul cu suma de 150 lei, dar a constatat ulterior că nu este din aur.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune.

Compartimentul Relaţii Publice

Distribuie articolul:  
|

ULTIMA ORĂ

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.