ULTIMA ORĂ 6 februarie 2018

O cunoașteți?

de Observatorul de Covasna | 4922 vizualizări

Polițiștii covăsneni solicită sprijinul cetățenilor pentru identificarea unei persoane depistate pe raza localității Țufalău.

Un apel prin 112 anunța duminică faptul că, în fața unei locuințe din Țufalău, se află o persoană necunoscută de sex feminin. La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție pentru verificări, fiind depistată o femeie cu vârsta aproximativă de 65 de ani.

Oamenii legii au făcut demersuri pentru stabilirea identității acesteia, însă până la acest moment nu s-a reușit acest lucru, întrucât persoana prezintă un defect de vorbire și nu cooperează, iar asupra ei nu a fost găsit niciun document de identitate.   

Semnalmente: persoană de sex feminin, cu vârsta de aproximativ 65 de ani, înălțime: 1,40m, ochi căprui, părul grizonat strâns la spate. La momentul depistării purta un pardesiu de culoare maro, în carouri, pulover de culoare verde, pantaloni și batic de culoare neagră, încălțăminte de culoare maro. Persoana prezintă deficiențe de vorbire.

Polițiștii au făcut demersuri pentru ca femeia să fie adăpostită într-un centru aparținând DGASPC Covasna, iar persoanele care o recunosc în fotografii și pot oferi informații pentru stabilirea identității femeii, sunt rugate să apeleze numărul gratuit 112.

Compartimentul Relaţii Publice IPJ Covasna

Distribuie articolul:  
|

ULTIMA ORĂ

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.