ULTIMA ORĂ 8 ianuarie 2012

Mircea Lucescu a ieşit din operaţie. Intervenţia a fost un succes

de Covasna Media | 361 vizualizări

Mircea Lucescu a fost operat cu succes. Intervenţia chirurgicală a durat două ore şi s-a încheiat în jurul orei 19.00, au declarat medicii de la Spitalul Universitar.

După mai bine de două ore, intervenţia chirurgicală la care a fost supus Mircea Lucescu s-a încheiat. Medicii de la Spitalul Universitar au oferit primele amănunte despre starea post-operatorie a antrenorului.

"Operaţia a durat două ore. S-a terminat acum aproximativ o oră. Acum este în terapie intensivă. În medicină pot să apară lucruri neprevăzute, noi sperăm să nu apară", a declarat Cătălin Cârstoiu, managerul Spitalului Universitar Bucureşti.

"Operaţia a decurs bine, tot hematomul era datorat fracturilor costale, sperăm să evolueze bine, este un tip robust, coastele au fost fixate. Evoluţia va fi urmărită, este sub supraveghere, tragem nădejdea că lucrurile vor evolua în bine cât de repede", au declarat medicii care l-au operat pe Mircea Lucescu.

Mircea Lucescu a fost dus în sala de operaţii imediat după plecarea patronului grupării Şahtior Doneţk, Rinat Ahmetov, care a venit să îl viziteze. Lucescu este operat pentru a îndepărta din cavitatea toracică o cantitate mai mare de lichid acumulată sub dren, a declarat pentru Mediafax managerul Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB), Cătălin Cârstoiu.

(rtv.net)

Distribuie articolul:  
|

ULTIMA ORĂ

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.