ULTIMA ORĂ 26 februarie 2013

Incident la un liceu din Miercurea Ciuc: Un elev s-a aruncat de la etaj, în timpul orei

de Covasna Media | 400 vizualizări

Un elev de clasa a X-a, dintr-un liceu din Miercurea Ciuc, s-a aruncat de la etajul doi, după ce s-a certat cu iubita, informează România TV. Elevul a fost transportat la spital.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Harghita, Filip Gheorghe, incidentul a avut loc la Liceul Tehnologic "Venczel Jozsef" din Miercurea Ciuc, în timpul unei pauze, elevul sărind de la o fereastră a unei săli de la etajul al doilea al clădirii.

"Băiatul se certase cu prietena lui. Există şi varianta unei sinucideri, dar poate fi şi varianta unui gest teribilist, vrând să îi demonstreze prietenei sale că este capabil de anumite lucruri", a spus Gheorghe Filip, precizând că la ora transmiterii acestei ştiri o echipă de poliţişti se află la faţa locului pentru a stabili în ce condiţii a avut loc accidentul, potrivit Mediafax.

În urma incidentului, băiatul a fost dus cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean din Miercurea Ciuc. Directorul Serviciului de Ambulanţă Harghita, Peter Szilard, a spus că elevul a suferit o fractură la un picior, fractură de bazin şi există suspiciunea unei fracturi la coloana vertebrală.

„Starea pacientului este gravă. A fost transportat de o ambulanţă medicală la spital cu fracturi la membrul inferior, fracturi de bazin şi a fost ridicată şi suspiciunea fracturii coloanei vertebrale”, a declarat Peter Szilard, directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Harghita.

Distribuie articolul:  
|

ULTIMA ORĂ

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.