ULTIMA ORĂ 1 noiembrie 2011

Huliganul care l-a lovit pe Galamaz îşi justifică gestul dând vina pe arbitru

de Covasna Media | 433 vizualizări

Dragoş Enache, suporterul care l-a lovit pe George Galamaz a spus, în faţa judecătorilor, că în momentul în care a văzut că s-a dictat penalty pentru Steaua, i s-a părut că "s-a comis o mare nedreptate".

Fanul Petrolului este student şi are un loc de muncă stabil, a spus avocata tânărului în şedinţa de judecată la finalul căreia Enache a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, informează Mediafax.

Enache este necăsătorit, nu are antecedente penale şi lucrează ca agent de distribuţie. "Inculpatul, după ce l-a lovit pe acest jucător şi-a continuat acţiunea, dorind să-l lovească pe jucătorul care executa lovitura de la 11 metri", se mai arată în încheierea de şedinţă.

Potrivit documentului citat, în timpul audierilor Dragoş Enache "a avut o atitudine sinceră", recunoscându-şi fapta.

Distribuie articolul:  
|

ULTIMA ORĂ

De acelasi autor

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
Baiazid, 5 noiembrie 2011
Codul de procedura penala prevede(art.6.C.P.P.) ca avocatul are ca rol sa urmareasca daca anchetatorul ii respecta toate drepturile prevazute de lege celui cercetat si nu sa incerce prin toate citeste integral
'PANORAMIX', 3 noiembrie 2011
Dragoş Enache “a avut o atitudine sinceră”, recunoscându-şi fapta.! SI CAND TE GANDESTI CA SI ASTA VOTEAZA SI MAI ARE SI DREPTUL SA FACA COPII CARE BINEANTELES VOR MOSTENII INTELIGENTA ACESTUI citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.