ULTIMA ORĂ 20 decembrie 2011

Hotelierii de lux din Grecia şi Cipru recrutează 1.000 de români

de Covasna Media | 478 vizualizări

Românii care vor să lucreze în domeniul hotelier pe perioada verii anului 2012 se pot înscrie deja în cursa pentru cele 1.000 de joburi disponibile în Grecia şi Cipru, pentru salarii care variază între 500 şi 700 de euro.

Contractele de muncă sunt pentru o perioadă de trei până la şase luni, cu posibilitate de prelungire, iar salariile variază între 500 şi 700 de euro lunar, în funcţie de specializare şi experienţă.

Cele 1.000 de oferte de angajare sunt disponbile în carul programului HappySummer JobFair organizat de ICEPworld, companie care derulează programe de schimb intercultural pentru studenţi şi tineri. Vezi mai multe detalii aici.

Locurile de muncă disponibile sunt în hoteluri de lux din Grecia şi Cipru, iar cele mai multe posturi sunt pentru asistent ospătar, asistent bar, asistent recepţioner, bell boy, ajutor de bucătar, asistent de spa sau cameristă.

Cele mai multe joburi sunt în destinaţii precum: Creta, Corfu, Rhodos, Kos, Paros, Mykonos, Santorini, Zakynthos, Halkidiki, Peloponessos, Paralia Katerini, Aya Napa, Paphos sau Larnaca.

Peste 2.000 de români pleacă anual la muncă în Grecia, Cipru şi SUA prin intermediul ICEPworld.

Distribuie articolul:  
|

ULTIMA ORĂ

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.