ULTIMA ORĂ 17 ianuarie 2012

Emil Boc începe dialogul social

de Covasna Media | 476 vizualizări

Premierul Emil Boc participă, marţi, la şedinţa Consiliului Naţional pentru Dialog Social. Şedinţa va avea loc la Palatul Parlamentului, începând cu ora 14:00.

Purtătorul de cuvânt al PDL, Sever Voinescu, a spus, luni, că formaţiunea sa a hotărât să trimită invitaţii în vederea unui dialog cu Opoziţia, cu societatea civilă, cu patronatele şi sindicatele, Emil Boc, Teodor Baconschi şi Ioan Oltean fiind desemnaţi pentru a discuta cu fiecare palier în parte.

"E limpede că a apărut o crevasă între politicieni şi societate, e limpede că a apărut o crevasă între Putere şi Opoziţie în spectrul politic şi PDL a luat decizia să înceapă chiar de astăzi un dialog structurat pe trei paliere. Astfel, PDL va trimite chiar începând de astăzi invitaţii către structurile cele mai importante ale societăţii civile din România pentru a veni la dialog şi pentru a încerca să găsim împreună o cale de ieşire din această situaţie, domul prim-vicepreşedinte Baconschi a fost însărcinat de Colegiul Director să organizeze acest dialog", a anunţat Voinescu, după Colegiul Director al PDL.

"De asemenea, s-a decis să înceapă un dialog structurat cu structurile sindicale şi cu structurile patronale, domul secretar general Ioan Oltean a fost însărcinat să genereze şi să conducă acest dialog, de asemenea ne dorim şi vom începe un dialog cu celelalte partide politice, sigur cu cei din opoziţie, pentru că dialogul cu colegii din coaliţie este practic neîntrerupt şi domnul preşedinte Emil Boc a fost desemnat să genereze şi să gestioneze acest dialog", a completat el.

(realitatea.net)

Distribuie articolul:  
|

ULTIMA ORĂ

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.