ULTIMA ORĂ 2 noiembrie 2011

Cristi Minculescu se retrage definitiv din muzică

de Covasna Media | 293 vizualizări

Solistul trupei Iris intenţionează să se retragă imediat după finalizarea concertelor ocazionate de împlinirea a 35 de ani de la înfiinţarea formaţiei. Surse citate de evz.ro spun că artistul trebuie să facă un nou transplant în Germania, unul de rinichi, de data aceasta.

"Analizele artistului arată că acesta ar putea avea nevoie, în scurt timp, de un transplant de rinichi, nivelul creatininei fiind deja foarte mare", au declarat pentru evz.ro surse apropiate artistului.

În lumea muzicală se ştie, de ceva timp, că operaţia este obligatorie şi că soţia artistului va fi, din nou, îngerul său păzitor. "Rodica Minculescu va fi donatorul rinichiului de care are nevoie solistul trupei Iris. Tot ea i-a mai donat, în trecut, şi o parte din ficat, iar organismul lui Cristi l-a acceptat, mai mult ca sigur nu se va pune problema compatibilităţii", ne-au spus surse din lumea muzicală. Aceleași surse afirmă că solistul Iris ar mai fi mărturisit unor apropiați că dacă se va pune problema transplantului, tot soția sa ar fi donatorul.

Distribuie articolul:  
|

ULTIMA ORĂ

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.