ULTIMA ORĂ 17 ianuarie 2012

Arafat a acceptat să se întoarcă la Ministerul Sănătăţii

de Covasna Media | 383 vizualizări

Premierul Emil Boc şi Raed Arafat au discutat, marţi, la Guvern, despre posibilitatea ca fostul subsecretar de stat să îşi reia funcţia deţinută anterior demisiei, acesta fiind de acord cu revenirea în Ministerul Sănătăţii, decizie care aparţine premierului.

"S-a discutat despre varianta ca Arafat să revină în minister, iar acesta a spus că este de acord, dar pe aceeaşi poziţie deţinută anterior, de subsecretar de stat. Decizia finală aparţine premierului", au arătat surse pentru Mediafax.

"Domnul Raed Arafat va reveni la Ministerul Sănătăţii pe funcţia pe care a avut-o, în urma unei discuţii cu mine şi cu preşedintele ţării. Domnul Georgescu îşi va relua activitatea la Spitalul Universitar. Îi mulţumesc pentru efort şi pentru sprijinul pe care ni-l va acorda la Legea Sănătăţii. Domnul Arafat va fi unul dintre membrii noii echipe care va redacta noul text al Legii Sănătăţii", a declarat premierul Emil Boc.

La discuţia de la Palatul Victoria nu a fost prezent ministrul Sănătăţii.

Distribuie articolul:  
|

ULTIMA ORĂ

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
L, 17 ianuarie 2012
Felicitari Domnu' Sunteti mai Roman decat multi din romanii(cu r mic) care se bat cu caramida in piept in tara asta ,indiferent de partidul din care fac parte.Altceva decat STIMA nu pot sa citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.