ULTIMA ORĂ 14 martie 2013

A murit Mica de la Abracadabra

de Covasna Media | 599 vizualizări

Carmen Orban, managerul spitalului Fundeni, a declarat că Mica a decedat joi după-amiază după o hemoragie masivă cu ruptură esofagiană, ea fiind bolnavă de ciroză hepatică.

Michaela Niculescu avea 31 de ani

Michaela Niculescu, cunoscută ca Mica de la Abracadabra, a murit joi după amiază, la Spitalul Fundeni din Capitală, după o lungă grea cu boala necruţătoare de care suferea, ciroza hepatică.

Tânăra de 31 de ani fusese internată după o criză în care vomase mult sânge şi s-a aflat mai multe zile în comă indusă, după ce îi cedaseră plămânii.

Michaela Niculescu avea 31 de ani şi a devenit cunoscută datorită emisiunii "ABRACADABRA", atunci când era copil. După încheierea acesteia, Mica a urmat Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine, mergând apoi la studii în străinătate, la Oxford şi Vienna, unde şi-a obţinut doctoratul summa cum laude.

Ea a lucrat ca traducător, redactor şi producător în cadrul unei edituri, lector universitar şi specialist în IT.

Tânăra era bolnavă de un an de zile, însă a preferat să nu spună nimănui de afecţiunea de care suferea. Starea Micăi s-a înrăutăţit la începutul anului 2013, iar la mijlocul lunii ianuarie a fost internată la Spitalul Universitar din Bucureşti, fiind apoi transferată, în stare din ce în ce mai gravă, la Spitalul Fundeni din Capitală.

Pe 17 ianuarie, Mica a postat pe Facebook un mesaj tulburător: "I married not in sickness and in health, but instead, I married sickness Himself. And our best man is currently the Universitary Hospital. Our host, rather" ("Nu m-am căsătorit cu cineva ca să-mi fie alături la bine şi la rău, ci m-am căsătorit cu Boala însăşi. Iar cavalerul nostru de onoare, sau mai bine zis gazda noastră, este Spitalul Universitar").

Tatăl Micăi, Toni Niculescu, a vizitat-o joi la secţia de Terapie Intensivă de la Spitalul Fundeni din Capitală, acolo unde ea s-a stins, şi, îngenuncheat de durere, şi-a strigat dragostea fată de fiica sa.

Fără să-şi imagineze că va fi ultima oară când va discuta cu ea, tatăl Micăi a mângâiat-o pe cap şi i-a spus: "Te iubesc, frumoasa mea! Prinţul a venit să te ia în braţe".

Distribuie articolul:  
|

ULTIMA ORĂ

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.