TURISM 11 noiembrie 2010

Întorsura Buzăului va avea pârtie de schi

de Andreea Dabija Kelemen | 1304 vizualizări
Veste bună pentru iubitorii sporturilor de iarnă: la Întorsura Buzăului se construieşte pe Dealul Taberei, de către Asociaţia nonprofit Ciucaş, o pârtie cu teleschi. Conform lui Alexandru Renga, membru al Asociaţiei Ciucaş, amplasamentul este foarte bun, expoziţia este nor dică, pârtia nu e afectată de soare, şi un avantaj fantastic: este în centrul oraşului. Lucrările au început în urmă cu două luni şi se preconizează

Veste bună pentru iubitorii sporturilor de iarnă: la Întorsura Buzăului se construieşte pe Dealul Taberei, de către Asociaţia nonprofit Ciucaş, o pârtie cu teleschi.

Conform lui Alexandru Renga, membru al Asociaţiei Ciucaş, amplasamentul este foarte bun, expoziţia este nor dică, pârtia nu e afectată de soare, şi un avantaj fantastic: este în centrul oraşului.

Nu a fost nevoie de defrişări

Lucrările au început în urmă cu două luni şi se preconizează că vor fi gata până la sărbătorile de iarnă, sa achiziţionat deja teleschiul recondiţionat în totalitate. „80% din lucrări sunt gata, e foarte important că am scăpat de munca brută, care depindea de vreme“, spune alt membru al asociaţiei, Cosmin Radu.

După finalizarea pârtiei următorul proiect important ar cuprinde iluminatul ei, achiziţionarea unui aparat pentru bătut zăpada, tun de zăpadă şi un centru de închiriere.

În judeţul Covasna mai sunt pârtii de schi la Comandău, Şugaş Băi, Ghelinţa şi Balvanyos.

Distribuie articolul:  
|

TURISM

De acelasi autor

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
Raduu14, 18 ianuarie 2012
Super:D am fost acolo e grozav...
Mirelă, 11 noiembrie 2010
Tot ce este nou, e şi frumos...şi ce este frumos....ne place!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.