Superlativele Anului 2020 22 decembrie 2020

Superlativele CovasnaMedia.ro: gafa anului – „Î-mi depun candidatura”

de Observatorul de Covasna | 489 vizualizări

Un număr de 85 de voturi exprimate în cadrul campaniei Superlativele CovasnaMedia.ro plasează greșeala de scriere a fostului deputat de Covasna Horia Grama, actual membru al Colegiului Director al Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD), pe primul loc la categoria „Gafa Anului”.

Numele lui Horia Grama a ieșit în evidență la mijlocul anului după ce după ce mass-media centrală a scos la iveală o eroare de scriere făcută în cererea care a însoțit dosarul său de candidatură. „Prin prezenta î-mi depun candidatura”, a scris Horia Grama în document.

Fostul deputat de Covasna spunea la scurt timp după numire că documentul a fost scris când a fost presat de timp, dar a recunoscut că nu este o greșeală scuzabilă.

În primul rând, îmi cer scuze pentru greșeala aia. Când am scris cererea și declarațiile alea eram într-un loc mai impropriu, presat de timp. Da, am greșit și recunosc greșeala, dar e chiar așa o crimă? Aia să însemne tot ce știu eu sau ce pot eu? Alții nu au fost în stare să își scrie de mână și critică. Să mă critice ăia care au scris ei de mână. Dar ăia care au venit cu ele redactate de nu știu cine sau așa... Asta este! A fost o situație mai improprie, îmi pare foarte rău, se mai întâmplă și la case mai mari, după câte observăm. Nu cred că există, în momentul ăsta, vreun politician de vârf care să nu fi făcut greșeli gramaticale. Dar nu e scuză. Asta este, o recunosc. Nu zic că nu am greșit”, a declarat în iulie, pentru Observatorul de Covasna, Horia Grama.

Pe locul doi la aceeași categorie s-a poziționat declarația unui consilier local din Întorsura Buzăului, care le-a transmis locuitorilor orașului nemulțumiți de sistarea furnizării apei din cauza unor defecțiuni tehnice să apeleze la „lighean” (76 de voturi). Locul trei în aceeași categorie revine campaniei electorale de la locale, unde s-au adus acuzații de fraudare a semnăturilor de candidaturi (53 de voturi).

Votul pentru stabilirea Superlativelor Anului în județul Covasna, o campanie Observatorul de Covasna – CovasnaMedia.ro, a debutat în 27 noiembrie și s-a încheiat în 20 decembrie. În total au fost exprimate aproape 5.900 de voturi, în toate cele 20 de categorii.

Distribuie articolul:  
|

Superlativele Anului 2020

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.