Superlativele Anului 2020 22 decembrie 2020

Superlativele CovasnaMedia.ro: Autoliv - cea mai activă companie în comunitate pe vreme de pandemie

de Covasna Media | 781 vizualizări

Și companiile din județ au contribuit în mod activ la depășirea crizei COVID-19, iar câteva dintre ele au intrat în topul nostru, Superlativele CovasnaMedia. Pe primul loc s-a situat Autoliv, cu 115 voturi.

Compania Autoliv România a apelat la inovație și agilitate în vremuri de COVID-19. Angajații au produs măști și viziere care au fost realizate pentru uz intern. În același timp, o cantitate însemnată de viziere a fost donată unităților medicale din localitățile în care firma activează.

Totodată, în luna mai, polițiștii și jandarmii covăsneni, împreună cu reprezentanți ai Autoliv au distribuit măști de protecție în municipiul Sfântu Gheorghe.

Pe locul doi la această categorie, cu 35 de voturi, s-au situat New Fashion și Zarah Moden cu Asociația Wegener Pro Sanitate. În luna aprilie, mai multe organizații din Târgu Secuiesc s-au unit ca să ofere comunității materiale de protecție. Sute de bucăți de măști textile au fost distribuite gratuit în magazinele din oraș.

Textila Oltul a obținut locul trei în acest clasament (28 de voturi). Fabrica din Sfântu Gheorghe a donat în luna aprilie 200 de lenjerii de pat Spitalului Județean de Urgență din municipiu.

Votul pentru stabilirea Superlativelor Anului în județul Covasna, o campanie Observatorul de Covasna – CovasnaMedia.ro, a debutat în 27 noiembrie și s-a încheiat în 20 decembrie. În total au fost exprimate aproape 5.900 de voturi, în toate cele 20 de categorii.

Distribuie articolul:  
|

Superlativele Anului 2020

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.