Superlativele Anului 2020 22 decembrie 2020

Superlativele CovasnaMedia.ro: Cea mai bună investiție în societate – 5.000 de puieți plantați în zona Őrkő

de Covasna Media | 446 vizualizări

Anul acesta, județul Covasna a avut parte și de investiții în societate, în oameni, în viitor, iar cei care au votat Superlativele CovasnaMedia.ro au putut să aleagă care dintre acestea merită locul fruntaș la categoria dată. Astfel, pe locul întâi, cu 60 de voturi, s-a situat inițiativa Fundației Comunitare Covasna, prin care zona din apropierea carierei de piatră din Őrkő s-a îmbogățit în 2020 cu 5.000 de puieți.

Cei 5.000 de puieți de stejar, arțar și vișin sălbatic au fost plantați în luna martie în zona din apropierea fostei cariere de piatră din Őrkő, iar o mare parte dintre aceștia s-au prins, spun reprezentanții Fundației Comunitare Covasna. Programul de împădurire „Poarta de Soare” are și o parte educațională, prin care elevii de la diferite școli din reședința de județ învață despre importanța împăduririi și a acordării unei atenții sporite mediului înconjurător.

Plantația de lângă cariera de piatră din Őrkő se va îmbogăți anual cu puieți noi, spun inițiatorii programului care s-a clasat pe locul întâi la categoria „Cea mai bună investiție în societate”.

O altă investiție apreciată, care s-a situat pe locul doi (55 voturi) vine de la Sita Buzăului. În luna aprilie, copiii fără dispozitive electronice și internet au fost ajutați de Primăria din comună pentru a continua școala online. Pe locul trei la această categorie, cu 48 de voturi, a ajuns știrea în care conducerea Primăriei Sfântu Gheorghe a prezentat un scurt bilanț al investițiilor făcute în instituțiile de învățământ din oraș în ultimii ani.

Votul pentru stabilirea Superlativelor Anului în județul Covasna, o campanie Observatorul de Covasna – CovasnaMedia.ro, a debutat în 27 noiembrie și s-a încheiat în 20 decembrie. În total au fost exprimate aproape 5.900 de voturi, în toate cele 20 de categorii.

 

Distribuie articolul:  
|

Superlativele Anului 2020

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.