Superlativele Anului 2020 22 decembrie 2020

Superlativele CovasnaMedia.ro: Aeroportul Brașov – cea mai așteptată investiție

de Covasna Media | 543 vizualizări

Peste 170 de voturi i-au adus Aeroportului Brașov locul întâi la categoria „Cea mai așteptată investiție” din cadrul Superlativelor CovasnaMedia.ro.

Potrivit graficelor de execuție, prezentate în luna septembrie, până la finele acestui an se va înregistra un progres de peste 90% în ceea ce privește construirea infrastructurii Aeroportului Internațional Brașov, iar anul viitor va putea avea loc primul zbor. Totodată, chiar dacă lucrările la terminalul de pasageri avansează vizibil, deocamdată nu sunt cunoscute destinațiile care vor fi lansate.

Anul trecut, termenul de finalizare a aeroportului era stabilit pentru 2020, însă și atunci autoritățile brașovene au pus întârzierile pe seama de birocrației.

Chiar dacă pandemia a amânat multe planuri și călătorii, inaugurarea noului aeroport este așteptată cu sufletul la gură nu doar de brașoveni, ci și de covăsneni sau harghiteni.

Pe locul doi și trei în acest top s-au situat două investiții din Sfântu Gheorghe. Este vorba despre Stadionul Sepsi OSK (37 de voturi) și despre mini - mall-ul din reședința de județ, Sepsi Value Centre (32 de voturi).

Votul pentru stabilirea Superlativelor Anului în județul Covasna, o campanie Observatorul de Covasna – CovasnaMedia.ro, a debutat în 27 noiembrie și s-a încheiat în 20 decembrie. În total au fost exprimate aproape 5.900 de voturi, în toate cele 20 de categorii.

Distribuie articolul:  
|

Superlativele Anului 2020

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.