Superlativele Anului 2020 22 decembrie 2020

Superlativele CovasnaMedia.ro: a fost ales Antrenorul Anului

de Observatorul de Covasna | 410 vizualizări

Petra Knežević-Kolarević, instructoarea de patinaj artistic, originară din Croația, mutată la Sfântu Gheorghe este câștigătoarea titlului de „Antrenorul Anului 2020”, conform voturilor exprimate la Superlativele CovasnaMedia.ro.

Petra Knežević-Kolarević este instructoare de patinaj artistic, fostă campioană și membră în lotul național al Croației. Doi ani a fost antrenor secund la un club de patinaj din Serbia, unde s-a mutat când avea 18 ani. Din 2015 s-a mutat în Târgu Secuiesc, alături de soțul acesteia, Ljubomir Kolarević,  antrenor de baschet, angajat la secția feminină a Asociației Clubul Sportiv KSE Târgu Secuiesc, apoi, recent, la Sfântu Gheorghe.

Patinajul artistic este un sport minunat. Mi-aș dori ca oamenii să știe că nu doar fotbalul sau baschetul există, ci că sunt și alte sporturi în România și în zonă. Iar dacă au șansa să îi ajute pe acești copii să se dezvolte, să nu ezite, că va fi un lucru bun pentru toată comunitatea. Totodată, le recomand tuturor să încerce acest sport”, ne spunea, în februarie, într-un interviu, antrenoarea.

Aceasta a primit 133 de voturi din partea votanților CovasnaMedia.ro, foarte aproape de locul doi, obținut de antrenorul Sepsi OSK, Leo Grozavu (130 de voturi).

Zoran Mikes, antrenorul echipei de baschet de la Sepsi SIC s-a clasat pe locul al treilea, cu 83 de voturi.

Votul pentru stabilirea Superlativelor Anului în județul Covasna, o campanie Observatorul de Covasna – CovasnaMedia.ro, a debutat în 27 noiembrie și s-a încheiat în 20 decembrie. În total au fost exprimate aproape 5.900 de voturi, în toate cele 20 de categorii.

Distribuie articolul:  
|

Superlativele Anului 2020

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.