STIREA ZILEI 8 septembrie 2012

Tractor lovit de tren la Chilieni: 6 morţi şi 3 răniţi

de Covasna Media | 533 vizualizări

UPDATE 15:16 - Purtătorul de cuvânt al ISU Covasna , Marius Tolvaj, a declarat că în urma accidentului şase persoane au murit, din care cinci femei şi un bărbat, alte trei fiind rănite grav. La locul accidentului se află şase ambulanţe şi a ajuns şi un elicopter SMURD de la Târgu Mureş.

...................................................................................................................

Şase persoane au murit şi alte trei au fost rănite, sâmbătă, într-un accident produs lângă localitatea Chilieni, judeţul Covasna. Un tractor cu remorcă în care se aflau 12 persoane a fost lovit de un tren. În momentul impactului, persoanele aflate în remorcă au fost aruncate pe câmp, pe o rază de 30 de metri.

Cinci oameni au murit după ce remorca în care se aflau a fost lovită de un tren. Alţi trei au fost răniţi, între care şi şoferul tractorului. Accidentul s-a petrecut în zona localităţii Chilieni.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Covasna, Marius Tolvaj, doar remorca tractorului a fost lovită. În momentul impactului, persoanele aflate în remorcă au fost aruncate pe câmp, pe o rază de 30 de metri.

"Un tractor cu o remorcă a fost lovit de tren. Am intervenit cu un echipaj de descarcerare, patru ambulanţe şi o echipă SMURD", a declarat Marius Tolvaj, purtătorul de cuvânt al ISU Covasna.

În prezent, traficul feroviar este oprit în zonă.

Distribuie articolul:  
|

STIREA ZILEI

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.