STIREA ZILEI 1 august 2017

Platforma Covasnamedia.ro, aliniată la standarde de ultimă oră

de Covasna Media | 1525 vizualizări

Unul dintre cele mai importante site-uri de știri din județul Covasna și-a schimbat înfățișarea și se pregătește să vină în sprijinul cititorilor cu o mulțime de funcționalități noi

Ediția online a ziarului „Observatorul de Covasna”, Covasna Media (www.covasnamedia.ro), are începând din această săptămână un aspect nou, modern, adaptat cerințelor pieței online de mass-media. Procesul de modernizare este în plină desfășurare, astfel că în curând platforma online va oferi cititorilor o mulțime de facilități, printre care și posibilitatea de a achiziționa online atât abonamente la ziar, cât și mică publicitate (în ediția tipărită și în cea online) sau cărți, dar și acces la un newsletter zilnic, respectiv la conținut multimedia consistent. Iar surprizele nu se încheie aici.

Proiectul de modernizare a site-ului nostru face parte dintr-un proiect național, realizat în parteneriat cu cea mai importantă regie de vânzări de media locală din țară, Arbomedia. APE – ArboPublishing& E-Commerce va reprezenta cu siguranță una dintre cele mai interesante inițiative de pe piața de media online din România și ne bucurăm să fim parte din ea.

„Publicațiile locale au fost mereu aproape de comunitățile din care fac parte. Deși tirajele ziarelor au scăzut constant în ultimii ani, asta nu înseamnă că și audiența s-a diminuat, ci doar că publicul utilizează din ce în ce mai mult mediul online pentru a se informa. Astfel, publicațiile trebuie să se adapteze în permanență, să le ofere cititorilor din mediul online o calitate superioară a modului de a transmite informațiile, interactivitate, materiale video, jurnalism cetățenesc, implicare activă în viața comunității. Noul site al publicației „Observatorul de Covasna" deschide un proiect amplu care vizează modernizarea prezenței în zona online a multor publicații locale din toată țara. Echipa de aici a fost întotdeauna deschisă la nou, și-a propus mereu să caute soluții pentru a-și satisface cititorii și a căutat mereu să se implice activ în problemele comunității. Era firesc, așadar, să fie printre primele publicații care să participe la proiectul Arbomedia. Sper ca și cititorii Observatorului de Covasna să aprecieze efortul făcut și să se bucure de noul look și de noile facilități”, declară Alin Alecu, managing director Arbomedia.

Procesul de modernizare continuă

Modernizarea completă a platformei www.covasnamedia.ro este o parte dintr-un proces mai amplu, prin care ne dorim să extindem foarte mult aria de servicii a grupului nostru de presă. Noul site este nu doar foarte modern și perfect adaptat pentru telefoanele inteligente și tablete, dar va avea și numeroase funcționalități noi, printre care și cele ale unui magazin online. Conform estimărilor noastre, în următoarele două luni toate funcționalitățile site-ului vor fi disponibile cititorilor. Aceștia vor putea să achiziționeze online abonamente, mică publicitate în ediția tipărită, dar și în cea online sau cărți și alte produse. În plus, vom avea un newsletter zilnic, content multimedia consistent și multe altele.

Site-ul vechi a raportat în medie în ultimele luni 50.000 de utilizatori unici, iar până la final de an ne-am propus să creștem la circa 70.000.

Parteneriat cu Sepsi OSK – revista caiet program

Tot în această perioadă am lansat în parteneriat cu clubul de fotbal Sepsi OSK – revista caiet program pentru toate meciurile pe care echipa locală le va juca pe teren propriu, iar în toamnă vom anunța noi surprize de amploare.

Echipa Observatorul de Covasna – mai ambițioasă și mai dinamică decât oricând

„Vrem să ne respectăm statutul pe care am reușit cu mult efort să ni-l construim în cei aproape 15 ani de activitate. Au muncit la asta, de-a lungul timpului foarte mulți colegi, dar cred că echipa de acum este mai ambițioasă și mai dinamică decât oricând. Am lansat multe trenduri în piață, am reușit să fim etalon la multe capitole, iar asta ne obligă să ne adaptăm și să ne modernizăm, pentru a fi în pas cu tendințele din domeniu. Anul viitor vom aniversa 15 ani de existență și vrem să facem cinste acestei borne istorice pe care o vom atinge prin tot ceea ce facem”, declară directorul Covasna Media, Daniel Santa.

Ediția tipărită devine și ea mai puternică

Ceea ce trebuie să subliniem este că ediția tipărită va continua să existe, fără doar și poate. Spre deosebire de până acum, aceasta va conține și subiecte care nu se vor mai regăsi pe noul site.

De asemenea, vă reamintim că este în desfășurare și campania de cărți cadou și suplimente color gratuite pentru abonați.

Nu în ultimul rând, precizăm că vom continua și ca organizatori de evenimente culturale, pentru a fi alături de cititorii Observatorul de Covasna – Covasna Media în cât mai multe feluri posibile.

Atât în ediția online, cât și în cea tipărită vom continua să fim imparțiali, să oferim doar informații corecte, utile și în timp real, și astfel să ne menținem în poziția de punct de referință în presa covăsneană.

Mulțumim tuturor cititorilor și vă îndemnăm să ne urmăriți de aproape pentru că surprizele vor continua!

Distribuie articolul:  
|

STIREA ZILEI

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.