STIREA ZILEI 14 noiembrie 2017

GAȘCA ZURLI – Supershow, în decembrie, la Sfântu Gheorghe

de Iulia Drăghici - Taraș | 4205 vizualizări

Cel mai mare eveniment Zurli din inima țării are loc în 3 decembrie, la Arena Sepsi

Copii, părinți și bunici, pregătiți-vă pentru cel mai mare eveniment: Gașca Zurli din centrul țării! Pentru a doua oară anul acesta, cea mai iubită trupă de animație din România vine în reședința județului Covasna. Evenimentul „Gașca Zurli – Supershow” va avea loc în 3 decembrie a.c., la noua arenă sportivă din Sfântu Gheorghe, Arena Sepsi.

Știți care este cel mai frumos și inspirat cadou pe care puteți să îl faceți copiilor voștri de Moș Nicolae? Asociația Pentru Comunitate (APC) din Sfântu Gheorghe și Observatorul de Covasna vin cu răspunsul: participarea la spectacolul „Gașca Zurli – Supershow”! Fetița Zurli, Zâna Bună, Tanti Prezentatoarea, Vrăjimăturica, Clopoțel, Truli, Zdrăngănel și ceilalți prieteni Zurli vin la Sfântu Gheorghe, duminică, în 3 decembrie, de la ora 18:00, să îi întâlnească pe cei mai cuminți, frumoși și inteligenți copii din centrul României.

„Cred că spectacolul din 3 decembrie urmează să fie cel mai mare și mai frumos eveniment pentru familii din centrul țării, în ultima vreme. În apropiere de Moș Nicolae, copiii și părinții din Sfântu Gheorghe, din tot județul Covasna, dar şi din Brașov sau Harghita, pot lua parte la o întâlnire extraordinară cu personajele lor preferate. Nu întâmplător, evenimentul se numește Gașca Zurli – Supershow. Vă garantăm o experiență unică”, declară președintele Asociației pentru Comunitate, care este totodată și proprietarul ziarului „Observatorul de Covasna”, Daniel Santa.

Evenimentul va avea parte de o mobilizare fără precedent pentru județul Covasna, întrucât peste 120 de persoane se vor implica pentru a asigura buna lui desfășurare. „Este prima oară când organizăm un eveniment la Sepsi Arena și ne dorim să asigurăm o experiență cât mai plăcută participanților”, spune Daniel Santa.

Al treilea spectacol Zurli la Sfântu Gheorghe

Gașca Zurli nu este pentru prima dată în județul Covasna. În februarie a.c., cele mai iubite personaje din țară au susținut nu unul, ci două spectacole caritabile. Toți banii strânși din vânzarea de bilete au fost donați în scopul reconstrucției școlii din Comandău, cea care, în ianuarie, a fost distrusă de un incendiu.

„Am înțeles, în momentul în care Mirela Retegan și Gașca Zurli s-au implicat în campania noastră, «Le dăm școala înapoi», dedicată copiilor de la școala din Comandău, că spectacolele Zurli au o putere specială. Ele sparg barierele lingvistice și culturale, dar totodată unesc inimile. Par cuvinte mari, dar cred că ele pot fi înțelese doar de cineva care a văzut emoția din ochii părinților și bucuria nemărginită a copiilor care participă la spectacolele Zurli”, a mai spus președintele APC.

Biletele, disponibile on-line pe site-ul Covasna Media, din 15 noiembrie

Biletele vor fi disponibile spre vânzare începând din 15 noiembrie, timp de o săptămână, numai on-line pe site-ul www.covasnamedia.ro.

Ulterior, după 22 noiembrie, dacă nu se vor epuiza din vânzarea on-line, cei interesați vor putea să achiziționeze bilete și de la Biroul de Organizare Evenimente Culturale din centrul orașului Sfântu Gheorghe, și de la sediul ziarului „Observatorul de Covasna”, din Piața „Mihai Viteazul”.

Totodată, prin bunăvoința partenerului nostru Zarah Moden – New Fashion, vom avea distribuție și în Târgu Secuiesc, iar Asociația de Tineret „Ecou” ne va sprijini cu difuzori volanți în școlile din Sfântu Gheorghe.

„Suntem conștienți de interesul foarte ridicat din jurul fenomenului Zurli, pentru că aproape toate spectacolele din țară au fost sold-out, astfel că și noi ne așteptăm la o cerere ridicată, mai ales că nu este un spectacol oarecare”, subliniază Daniel Santa.

Este important să precizăm că un bilet este valabil pentru o singură persoană, indiferent că este vorba de un copil de 2 ani sau de un adult. În plus, minorii vor putea lua parte la eveniment doar însoțiți de un adult.

Accesul în sală se va face cu minimum o oră înainte de spectacol, pentru a evita aglomerația și cozile la intrare, dar și pentru ca toți participanții să aibă șansa de a se bucura de micile „surprize” pe care le pregătim înainte de spectacol.

Prețuri pentru toate buzunarele; accesul VIP garantează sesiuni de fotografii și autografe

Prețul biletelor pornește de la 40 de lei, pentru locurile din tribunele laterale ale Sepsi Arena. Cele de pe suprafața de joc – categoria A, vor costa 70 de lei, iar biletele de la categoria VIP, 150 de lei. Acestea din urmă vor oferi locuri în primele rânduri, precum și accesul exclusiv la o întâlnire cu personajele Zurli după spectacol, pentru autografe și fotografii.

Gașca Zurli, fenomen național în România

Cu peste 2 milioane de fani la nivel național, peste 200.000 de spectatori anual, în cele peste 100 de spectacole organizate în mai bine de 50 de orașe din țară, Gașca Zurli, care în 2017 a aniversat 10 ani de existență, merită pe deplin titulatura de „cea mai iubită trupă de animație”, precum și cea de fenomen național.

„Povestea Zurli s-a născut pe o nevoie existentă – dorința creatoarei Mirela Retegan de a-i explica fiicei ei lumea din jur într-un context pozitiv, educativ, care să-i dezvolte imaginația și să-i dea încredere în ea. Mirela a ridicat dragostea pentru copilul ei la nivel de fenomen național.

Zurli e prima companie din România care și-a conceput spectacolele și evenimentele luând în considerare și efectul postspectacol. Zurli integrează părinții în lumea copiilor. Zurli construiește pentru copilul tău, împreună cu tine, cele mai frumoase amintiri din copilărie”, potrivit site-ului oficial, www.zurli.ro.

Așadar, pe 3 decembrie, Povestea Zurli va avea propriul capitol în reședința județului Covasna, iar personaje centrale vor fi cei mai frumoși părinți și copii din centrul țării. Nu ratați șansa de a vă afla printre aceștia!

Distribuie articolul:  
|

STIREA ZILEI

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.