STIREA ZILEI 15 noiembrie 2017

Cine este Neagoe, noul antrenor de la Sepsi OSK

de Covasna Media | 1566 vizualizări

Conducerea echipei de fotbal Sepsi OSK Sf. Gheorghe a anunţat numele noului antrenor principal al echipei. Fostul jucător al Universităţii Craiova, Eugen Neagoe, a preluat echipa covăsneană în tentativa evitării retrogradării.

Eugen Neagoe a fost atacant în ultima mare echipă a Craiovei, care, în 1991, a realizat eventul campionat - Cupa României. În cariera de jucător, Neagoe a evoluat şi în Ungaria, la echipe ca Vasas Budapesta sau Ferencváros. În total, Neagoe a marcat 94 de goluri în prima ligă a României.

Ca antrenor, Eugen Neagoe şi-a început activitatea la Extensiv Craiova, după care a trecut la echipa-fanion a Băniei, Universitatea. Au urmat mai multe „transferuri”, însă perioada de maximum a fost începând cu 2011, când s-a aflat, timp de trei ani, în staff-ul echipei naţionale a României, ca secund al lui Victor Piţurcă. După 2014, a antrenat în Arabia Saudită şi Cipru, revenind în fotbalul românesc pentru a prelua Politehnica Iaşi.

În Copou, Neagoe a realizat o serie de 15 meciuri consecutive fără înfrângere, în sezonul 2016-2017. În actualul campionat, din cauza rezultatelor nesatisfăcătoare, el şi-a reziliat contractul cu gruparea moldavă.

„Am văzut că la Sf. Gheorghe s-au realizat lucruri interesante şi vin cu dorinţă de muncă. Sunt convins că putem să ne atingem obiectivul stabilit, acela de a ne salva de la retrogradare. În momentul de faţă nu putem efectua transferări, aşa că voi miza pe lotul existent. Voi face o analiză a fiecărui jucător în parte şi oricine va avea şansa lui”, a declarat Eugen Neagoe la conferinţa de presă organizată pe 14 noiembrie.

Alături de Eugen Neagoe, banca tehnică a Sepsi OSK s-a completat şi cu antrenorul secund Sebastian Moga, un mai vechi colaborator al ex-fotbalistului craiovean.

Eugen Neagoe preia Sepsi OSK Sf. Gheorghe pe locul 11, antepenultimul, cu o zestre de numai 10 puncte şi o serie de 9 meciuri fără succes în campionat.

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

STIREA ZILEI

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.